IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Calitate combustibil, pareri : bucurii -vorbe de binefacere, ce parere aveti
Sorin
post Jun 1 2009, 02:14 PM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 37
Car: E46 Schwarz2
Engine: mic dar viguros

M-am gandit sa incep discutia asta datorita faptului ca sambata de dimineata a trebuit sa bag de urgenta benzina.
Din pacate langa mine se afla doar Agip... am mai patit cand am luat bmw-ul si am alimentat de acolo. Sa se duca 16litri in 50 de km?
ceea ce mi-sa parut ciudat si am desfacut sonda dar era ok respectiva.

Cum spuneam am alimentat si am plecat catre Snagov la 6.30 a.m. Masina mi se parea mai zgomotoasa si nu avea zvac sa zic asa.
am zis in prima faza ca o fi din cauza greutatii ca eram incarcat ca o duba.
la intoarcere am prins torentiala de la intrare pe dn1 pana acasa tot drumul am mers cu 50 la ora in-a 4-a iar instantul nu scadea sub 8%
ma gandesc ca datorita umiditatii din aer sa fie diferenta. dar sincer este umiditate dar nu aer rarefiat:(

A 2-a zi acelasi drum in aceleasi conditii de greutata dar cu benzina de la Petrom numai ca la intoarecere mers decent 100-120 in 90 de km a consumat 5.7 litri comform sondelor din rezervor
media din bord nu am resetat-o dar a stat la 9.4 in prima zi si in a 2-a scazuse la 9,2

si sambata si duminica traficul pe dn1 a fost ok la pentru orele la care m-am perindat

Voi ce parere aveti? cat de mult pot sa fure sau cat de mult pot sa-si bata joc de client prin calitatea combustibulului

--------------------
To the aiiiiiiirport
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Sorin
post Jun 1 2009, 10:07 PM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 37
Car: E46 Schwarz2
Engine: mic dar viguros

eu nu bag de la Agip si acum ca practic mergeam pe vapori si incepuse sa de-a in nas , chiar nu stiu cum am uitat sa-i bag gaz atunci
MOL imi pare rau nu servesc ....
Lukoil rar dar merge bine cu ea .. e foarte economica benzina asta daca vreau sa merg cuminte
Rompetrol platesc cam mult si nu vad nici o diferenta

din pacate am bagat de 2 ori de la Agip de cand am BMW-ul
de obicei Petrom

--------------------
To the aiiiiiiirport
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 08:23 PM