![]() |
![]() |
![]()
|
||||||||||||||||
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 24-November 08 From: Constanta Member No.: 2,355 Car: e30 Engine: m40 1.6 102Cp ![]() |
M-am hotarat sa imi vand ursul. E o masina ingrijita, tapitata la comanda, motor de pisicuta, jante aliaj, cauciucuri noi, axa cu came+ tacheti+distributie noi. Radio cd sony+ boxe JVC+statie MTX+tub MTX. Motorul trage bine, consum intre 7 si 10, depide de marimea pantofului
![]() Pretul este 3000 euro negociabil. telefon: 0766 34 00 22 -------------------- ![]() |
|||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ba aveti vre o problema cu mine..eu nu am zis nimic de turbo lu vladut sau cine stie ce ziceti voi acolo...am zis doar ca am gasit set complect pt urs m 20 cu 800 euro pe e bay...nu am zis ca ala sau ala are turbo chinezesc........si chinezesc daca are si tine mai putin tot turbo e si tot munca si bani...si cine nu si ar dori garret sau alte nebunii....i a sa ma scoate ti de la insinuari...ca si mie mi ar place unu chinezesc pe masina pana as pune un garrte de toate zilele ...ce bine ar fi cu 350 ps pe interceptor...........si manta e o masina frumoasa.....mi ar place una....dar cu 2 faruri rotunde la ca urs nu cu patrati aia mari de citroen cx desi fac o lumina super buna la drum
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:49 PM |