![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 27-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,762 Car: e30 Engine: m42 ![]() |
salut tuturor,in primul rand vreau sa spun ca e super tare forumu la fel si oamenii din el .FELICITARI !!!Am primit de ziua mea un e30 318is masina care mi o doream de o viata si vreau sa i schimb puntea fata si puntea spate cu unele de pe un z3 am inteles ca o sa mearga ca sunt la fel,singura diferenta e ca o sa am 5 prezoane la roti .2 am vazut pe youtube si ebay un chip la e30 318is care il ducea undeva in 170 de cp?parca nu stiu exact este adevarat si e bun sau imi distrug motoru ?
This post has been edited by soare: May 29 2009, 04:50 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Lasa cipurile de pe ebay in pace. Cu un motor stock, aspirat doar din soft scoti maxim 10 cai.
"Puntea" fata nu se potriveste. Reteta e mult mai ampla decat luati punti de Z3 si pus pe urs. Nu e plug and play complet. Basculele de pe spate sunt plug and play dar pe fata trebuie sa te distrezi un pic ca sa gasesti reteta corecta de jamba+bascula. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 27-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,762 Car: e30 Engine: m42 ![]() |
Lasa cipurile de pe ebay in pace. Cu un motor stock, aspirat doar din soft scoti maxim 10 cai. "Puntea" fata nu se potriveste. Reteta e mult mai ampla decat luati punti de Z3 si pus pe urs. Nu e plug and play complet. Basculele de pe spate sunt plug and play dar pe fata trebuie sa te distrezi un pic ca sa gasesti reteta corecta de jamba+bascula. Mersi mult,deci zici ca nu e imposibil ?dar se renteaza ?eu am acasa niste mecanici foarte buni |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 02:28 PM |