![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
albastru lovit pe ici .colo.
simplu ...uratelll spre cazan si am inceput disc de ambreaj nou .flansa cardan. nou.placa presiune sh pivoti mici mari noi bielete directie noi .bielete antiruliu noi cabluri frana mana noi saboti frana mana noi ulei ,filtru amortizoare cu tija groase sport arcuri albastre spate arcuri rosii punte 325 spate si fata si dupa aia interiorul care e cam defect,,, am spalat 2 ore la cutie..ca era groaznic de murdara 318 i m 10 nu stiu ce an e ...si nu ma inter prea tare imi trebuie interior mai ca lumea stopuri spate si o bara fata mai aratoasa...ca asta e cam stramba .. sper sa l scot din starea de cazan..si sa fie doar un ursulet tehnic beton si mai putin aratos.. This post has been edited by INTERCEPTOR: May 8 2009, 11:08 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
georgel te ai ajuns ..vrei sa vin pana acolo si sa stau la tine 2 luni ..........nu ma mai enerva ca vand o masina si vin peste tine..
in fine azi am primti stopuri si consola mersi pt ele vladut si ionusunt...ursul o sa fie si el mai aratos dupa ce mai pun niste chestii pe el si l si vopsesc... ca eu nu suport masinile cazan mai ales sa fie al meu.. tehnic va fi ca nou estetic dupa vre o cate busituri a luat la viata lui va arata a sh...nu stiu dece asa de la distanta imi place insa cand maurc in el parca nu am loc si mi vine sa scot bordul are 4 cil dar pot taia axa cu flexul de bicicleta nu mai am bani deloc...imi trebuie toate cablurile cas varza schimbator pe spate schimbator la foii frane pe fata si ep spate....consider ca am doar cadru frumos vopsit si rotile am luat acum 3 ani lant de 900 000 a ruginit si s a blocat:((( This post has been edited by INTERCEPTOR: May 12 2009, 10:26 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 02:03 AM |