![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
CUMPAR E 23 , E24 , E28 INDIFERENT STAREA , PIESE SI JENTI PT ELE .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
Sportivu ; te rog citeste cu atentie , eu vb de un E23 care e de vanzare la ploiesti , cam de multicel....
ce masina ai tu chiar nu stiu. ionusunt ; am citeva E23, mai am 3 pe drum, mai vreau sa cumpar , doar atat. nu vreau un E23 decent , vreau E23 in orice stare , inmatriculat sau nu , pret in concordanta cu starea reala, daca ma poti ajuta cu vreo informatie utila iti multumesc anticipat. sierra1771 ; nu arunc cu vorbe (chiar zau, care-s alea ?) spun doar ce stiu, si asta din ceeace mi s-a spus atunci cind m-am oferit sa cumpar eu masinile alea e23 asa cum erau , daca db85amd nu avea ce sa faca cu ele , ca el era p e12 / e28. omu' nu a vrut sa ma duca la masini , a luat ceva ceasuri de bord , tapiterii d usi dar nu set complet , erau de vanzare fie aici fie dincolo, apoi a facut bascalie ca masinile au ajuns "linguri in turcia", asta e toata povestea. in fine , in continuare, CUMPAR E23 in orice stare , inmatriculat sau nu ,sau piese pt ele, pret in concordanta cu starea reala. scuze pt toata tevatura inutila, eu am facut thread-ul asta pt a gasi ce vreau , nu ca sa ma cert cu persoane pe care nici macar nu le cunosc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 02:05 AM |