![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
CUMPAR E 23 , E24 , E28 INDIFERENT STAREA , PIESE SI JENTI PT ELE .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
sierra1771 ; stiu masina aia de vreo 10 ani , de cind era alta si o avea fostul proprietar ,nu baiatul care o are acum, care cred ca s-a "intepat" saracul cu ea....
ceva , ceva ma pricep, ca destul never , doar nu sint vreunul iesit la pensie de la BMW, oricum ma pricep destul ca sa observ, de ex , ca "db85amd" a decompletat/ruinat un interior bun d piele de e23 , ca sa faca un e28 cu interiorul in 3-4 culori....lucru de cunoscator , sa inteleg... db85amd ; 1 , ......................0/ 2 , e 23 alea de au ajuns la remat erau la tine in curte ?.... ![]() ![]() ![]() ca sa fie clar pt oricine crede contrariul, NU AM NIMIC DE IMPARTIT CU NIMENI , NU MA CERT CU NIMENI, am doar , citeodata , opinii, ca orice om... This post has been edited by brown.shark: May 9 2009, 08:27 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
sierra1771 ; stiu masina aia de vreo 10 ani , de cind era alta si o avea fostul proprietar ,nu baiatul care o are acum, care cred ca s-a "intepat" saracul cu ea.... ceva , ceva ma pricep, ca destul never , doar nu sint vreunul iesit la pensie de la BMW, oricum ma pricep destul ca sa observ, de ex , ca "db85amd" a decompletat/ruinat un interior bun d piele de e23 , ca sa faca un e28 cu interiorul in 3-4 culori....lucru de cunoscator , sa inteleg... db85amd ; 1 , ......................0/ 2 , e 23 alea de au ajuns la remat erau la tine in curte ?.... ![]() ![]() ![]() ca sa fie clar pt oricine crede contrariul, NU AM NIMIC DE IMPARTIT CU NIMENI , NU MA CERT CU NIMENI, am doar , citeodata , opinii, ca orice om... aici ai perfecta dreptate...dar fiecare isi exprima dragostea catre marca asta in felul sau...eu de exemplu sunt mai conservator de fel, asta nu inseamna totusi sa aruncam aiurea unii in altii cu fel si fel de vorbe... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 02:05 AM |