![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
albastru lovit pe ici .colo.
simplu ...uratelll spre cazan si am inceput disc de ambreaj nou .flansa cardan. nou.placa presiune sh pivoti mici mari noi bielete directie noi .bielete antiruliu noi cabluri frana mana noi saboti frana mana noi ulei ,filtru amortizoare cu tija groase sport arcuri albastre spate arcuri rosii punte 325 spate si fata si dupa aia interiorul care e cam defect,,, am spalat 2 ore la cutie..ca era groaznic de murdara 318 i m 10 nu stiu ce an e ...si nu ma inter prea tare imi trebuie interior mai ca lumea stopuri spate si o bara fata mai aratoasa...ca asta e cam stramba .. sper sa l scot din starea de cazan..si sa fie doar un ursulet tehnic beton si mai putin aratos.. This post has been edited by INTERCEPTOR: May 8 2009, 11:08 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
bai nene eu nu vreau sa fac masina de saloon da nici sa cada alea inauntru pe mine/..
deci stopuri inguste ca e modelul vechii cado de la ionusunt calul si alea de la frana de mana...imi trebuie...de la vladut va rog treceti preturile ca deocamdata stau cam prostut cu finantele mi ar trebui de la fetele de usi plasticele de la ala care deschizi usa manerele de geam vre o 2 cass am facut rost jambe pt amortizoare groase are cineva?/pe fata ambele -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 09:16 AM |