![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
d cand a inceput sa se raceasca nu mi mai tragea masina...pana azi cand am scos bujiile si le am curatat nitel...d fapt am pus altele
![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
scriu tot aici, ca e enervat sa facem mult off topic...
azi am dat jos carb pt ca baga prea multa benzina. am scos tot d p el, l am spalat cu diluant si apoi carburol de la policolor in cutie metalica, pt ca am inteles ca e cel mai bun, suflat bine si lasat la uscat. am gasit un jigler de are(pp ca asa se cheama) care avea, de fapt nu mai avea origul ala de cauciuc de loc,opritorul(carligul care nu lasa sa se deschida camera mare la benzian si care e controlat de soc, era intepenit si multa mizerie ![]() maine urmeaza sal montez, dar.... furtunele de vacum sunt varzezx; am gasit p la mine prin magazin cam 1m de furtun de vacum beton, dar cienva mi a zis ca are diametrul interior cam mic; conteaza asta? ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:42 PM |