IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> criza economica, la voi cum e?
enucos
post Apr 10 2009, 10:34 AM
Post #1

18% BMW corupt
*

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 265
Car: E28
Engine: M20 2.0 125CP

salut

voi cum va descurcati cu aceasta criza?

la mine e din ce in ce mai rau, activitatea a scazut sub jumatate in luna asta fata de lunile trecute, parca abia acum incepe sa se resimta tare criza. asa e doar la mine sau si la voi?

pe la voi ce masuri s-au luat? concedieri, reduceri salariale? sau e totul bine?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Zom
post Apr 11 2009, 11:18 AM
Post #2

100% BMW corupt

From: bucuresti
Member No.: 6

in ce fac eu nu se simte. omul are nevoie de doctor indiferent daca e criza sau nu.

la atelier la bec in schimb se simte grav. s-au anulat lucrari mari. vin doar maruntisuri de supravietuire.

noroc ca nu avem credite. doar un leasing care deocamdata este suportabil. cand n-o mai fi... consideram ca a avut masina inchiriata un an si ceva si asta e!

+Quote Post
ionusunt
post Apr 11 2009, 02:27 PM
Post #3

jah soldier

From: cocalartown berceni
Member No.: 276
Car: E46 sedan 2.0d
Engine: M47TUD20 nusestieCP

QUOTE (Zom @ Apr 11 2009, 12:18 PM) *
in ce fac eu nu se simte. omul are nevoie de doctor indiferent daca e criza sau nu.

la atelier la bec in schimb se simte grav. s-au anulat lucrari mari. vin doar maruntisuri de supravietuire.

noroc ca nu avem credite. doar un leasing care deocamdata este suportabil. cand n-o mai fi... consideram ca a avut masina inchiriata un an si ceva si asta e!

uite o atitudine in regula ! cool.gif la mine e mai rusinos. antena 1 si-a injumatatit echipa de emisie la jumate ,au pastrat decat oamenii vechi le-au mai dat in + 200 ron ceva de genul sa faca ei toata treaba si au dat afara la greu,ca deh ei pun silicoane la sexibrailence si mai deschid acum in vara2 posturi tv dar vezi domne nu mai au sa dea salariul la echipa de emisie. niste carnati .de vreo 2 luni de cand nu mai lucrez tot caut de munca...si nimeni nu mi raspunde . cred ca aici m-a afectat pe mine criza crizelor.nu gasesc de munca.

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 12:49 PM