![]() |
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
Stie cineva daca/ unde se pot "ajusta" o pereche de scaune obisnuite (limuzinoase) cu toate reglajele, tapiserie de piele - sa fie ceva mai sport ?
in special ma intereseaza sa ridic marginile laterale cu citiva cm (dupa ce am inlocuit suspensia, si intru mai tare in curbe fac stinga-dreapta prin masina ![]() -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 6-December 05 From: Iasi Member No.: 117 ![]() |
Eu zic cel mai iti iei niste scaune sport pe care le retapitezi cu piele.
Cat despre supra alimentare a motorului meu ma costa 4000$ direct din SUA sa cumpar un kit de la downing atlanta cu tot cu galerie de admisie si injectoare mai mari si obtin in jur de 200CP fara a schimba softul masinii. Daca schimb motorul ma costa pana in 1000 euro pentru ca am schimbat deja suspensia si urmeaza si frani mai mari de e46 330ci. Asa cu un M50 cu axe de m3 si cip scot cam 210-220 din el si am cam 50kg in plus deci ca valoare de greutate pe putere raman tot acolo. Sincer prefer sa schimb motorul pentru ca motoarele in 6 de la BMW sunt fenomenale. Cand am cumpart masina vroiam sa imi iau un 325 dar nu am gasit nici macar unul cat de cat frumos si la un pret convenabil. -------------------- BMW 318ti E36
Incerc sa gasesc un motor mai mare(325 M50) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 09:17 AM |