![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
||||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Acum pot scrie si eu in aceasta rubrica
In urma cu o saptamana am reusit sa-mi iau masina dupa care tanjeam de ceva vreme ![]() ![]() ![]() Sper sa va placa ![]() ![]() This post has been edited by adi.dima: May 8 2008, 12:14 PM |
|||||
|
||||||
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
pesa,nu asta e ideea.nu compar masina lui dima cu cocalarisme vazute p strazi.era o tragere de ureche prieteneasca sa nu se ajunga la cocalarisme.ft tare ca are masina tipla p articulatii si asa mai departe super tare.si eu am bagat 1mie si ceva de euro sapt trecut sa imi aduc masina p linia de plutire tehnicca articulatii cardan si asa mai departe asta nu imi da dreptu sa imi pun embleme hamann.fie ele originale.aici e confuzia.e vba de bun gust,.ok nu se discuta gusturile dar se comenteaza prieteneste intre terti
![]() @dima : frate mie imi place interioru tau mult de tot (de cand era p masina lui saku) si dc sa spun prostii si exterioru arata bine.dastas m-am si bagat ca dupa cum observi nu prea sar eu sa imi dau cu parerea p forum prieteneste cu un sfat. in ceea ce priveste mtech...e o prostie sa zici asta mtech nu are legatura cu ///M.este cum a zis si andrei un pachet pt masinile non m. am mai vzt discutia asta p alt forum cum ca domnle ce e cu atatea mtech ca e tiganie sa mai pui asa ceva ca are toata lumea.dar dc are toata lumea?mtech e scump,ceea ce inseamna ca le place cum arata masinile lor cu mtech.este si original deci...e inregula.mai degraba iei mtech pt e34 il pui ii pui frumos o suspensie lemn niste roti fie ele aplina sau nu(desi la interioru ala merita unele alpina sau chiar bbs) si aia a fost.fara ochi de inger embleme de toate soiurile si alte chestii. o singura chestie mai zic...sa fac o comparatie cumva....marele artist roman Alex canta un rnb dasta trendi o arde cu muschi maieuri si toata gama de acceosorii de negru arata si se poarta ca un negru dar e tigan ...ti se pare inregula asta? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 10:11 PM |