![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
||||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Acum pot scrie si eu in aceasta rubrica
In urma cu o saptamana am reusit sa-mi iau masina dupa care tanjeam de ceva vreme ![]() ![]() ![]() Sper sa va placa ![]() ![]() This post has been edited by adi.dima: May 8 2008, 12:14 PM |
|||||
|
||||||
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
de ceva timp, probabil criza economica sa fie de vina dar sincer ma indoiesc, ma agit enorm cand vine vorba de masini.dc?pai..romanasii mei au ceva lei la saltea si incep sa isi cumpere masini ca deh sunt ieftine.asa ca sa umplut de pisici ursi merturi si tot felu de e46,e34 asa mai departe.si mor efectiv de nervi cand vad cate un exemplar frumos adus din germania si inadata ce a pus cocalaru roman mana p el,stricat cuc el mai prost gust posibil.dau un exemplu.alaltaieri mergeam pe la tineretului si vad in fata mea un 330ci e46 gri mtech2 kt4 negre cu buza polish oglinzi m3 masina arata bine.eu o vazusem initial din lateral.dau sa il depasesc cumva ca mergea p mijloc individu era in felu urmator. un tigan borat suvitzat manelizat geamuri fumurii 99% clar ceasuri plasma badgeuri de ///M manele etc. imi venea sa vomit p masina lui
![]() asa ca dima,da ok iti place emblema si mie imi plac multe.masina mea e normala,am embleme bmw.am avut si eu rotile de m3 p masina dar nu am pus emblemele de m,desi imi plac si puteam lua si originale...lasa masina asa e pacate e frumoasa ....poti sa ii pui tu si twin turbo si ce daca a existat alpina ix ? chiar dak ii pui turbo,nu e pus de alpina deci nu merita embleme... This post has been edited by batz: Apr 1 2009, 01:02 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
de ceva timp, probabil criza economica sa fie de vina dar sincer ma indoiesc, ma agit enorm cand vine vorba de masini.dc?pai..romanasii mei au ceva lei la saltea si incep sa isi cumpere masini ca deh sunt ieftine.asa ca sa umplut de pisici ursi merturi si tot felu de e46,e34 asa mai departe.si mor efectiv de nervi cand vad cate un exemplar frumos adus din germania si inadata ce a pus cocalaru roman mana p el,stricat cuc el mai prost gust posibil.dau un exemplu.alaltaieri mergeam pe la tineretului si vad in fata mea un 330ci e46 gri mtech2 kt4 negre cu buza polish oglinzi m3 masina arata bine.eu o vazusem initial din lateral.dau sa il depasesc cumva ca mergea p mijloc individu era in felu urmator. un tigan borat suvitzat manelizat geamuri fumurii 99% clar ceasuri plasma badgeuri de ///M manele etc. imi venea sa vomit p masina lui ![]() asa ca dima,da ok iti place emblema si mie imi plac multe.masina mea e normala,am embleme bmw.am avut si eu rotile de m3 p masina dar nu am pus emblemele de m,desi imi plac si puteam lua si originale...lasa masina asa e pacate e frumoasa ....poti sa ii pui tu si twin turbo si ce daca a existat alpina ix ? chiar dak ii pui turbo,nu e pus de alpina deci nu merita embleme... batz ai perfecta dreptate in legatura cu ce se intampla in tara asta cu toate masinile tunarite blana si modificate cu cel mai prost gust posibil dar comparatia ta subtila intre dima si un manelist care tunareste masini nu mi se pare la locul ei deloc..... un om care investeste 40 de milioane in toata articulatia fata la o masina de 4000 de euro (deci un sfert din valoarea masinii o da pe articulatii) ti se pare ca are prost gust? eu cred ca deja nu se mai face diferenta intre niste lucruri de bun gust si lucrurile de prost gust....totul devine de prost gust...din cauza unor ordinari care te zgarie la un moment dat pe creier cand ii vezi cat ii duce capul.... revin nu mi se pare deloc ca e si cazul lui dima care a adus acestei masini niste modificari de bun gust si care per total creeaza o masina foarte ok si una peste alta tipla din punct de vedere mecanic....nu stiu cate e34 au mecanica cum o are asta ... singurul care l-am mai vazut personal este al lui ledocteur dar ala nu are nici pe departe acelasi costuri ca ix-ul omului i-au placut emblemele de alpina...nu le-a luat din piata....nu le-a luat din targ....nu le-a facut la imprimerie.....le-a luat originale.....iar daca pentru 2 embleme care totusi nu sunt nici pe departe atat de comune ca cele de //M se ajunge la asemenea exemple e trist.... cand o sa-i troncane toata suspensia....o sa ii curga ulei pe la fiecare furtunas...furtunel...garnitura...garniturica..... atunci da.... ca aia ne seaca pe noi....toate rupteturile au embleme au maciulii...au volane sport....nebunii...haos....in timp ce le pica motoru pe jos...le troncane din fiecare coltisor....sunt pline de kit.....etc...dar atat timp cat in masina s-a investit si s-a dus mecanica intr-un punct in care nu mai gasesti hibe.... m repet.... e un exemplu care nu isi are rostul pe acest topic... ![]() This post has been edited by evildeath: Apr 1 2009, 01:39 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:16 AM |