![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
||||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Acum pot scrie si eu in aceasta rubrica
In urma cu o saptamana am reusit sa-mi iau masina dupa care tanjeam de ceva vreme ![]() ![]() ![]() Sper sa va placa ![]() ![]() This post has been edited by adi.dima: May 8 2008, 12:14 PM |
|||||
|
||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
toate ca toate,nu mi place sa o fac....dar si pe tine tre sa te trag de urechi ......E ALPINA ?
![]() ![]() altfel merge totu la high line (interior) ? adica poti misca din spate scaunul din dreapta si toate draciile ? cu cass ul din cotiera spate ce faci ? daca ramai la filmul propus de mine sa pui un EQ acolo ,sa ma anunti sa iti arat modele ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
toate ca toate,nu mi place sa o fac....dar si pe tine tre sa te trag de urechi ......E ALPINA ? ![]() ![]() altfel merge totu la high line (interior) ? adica poti misca din spate scaunul din dreapta si toate draciile ? cu cass ul din cotiera spate ce faci ? daca ramai la filmul propus de mine sa pui un EQ acolo ,sa ma anunti sa iti arat modele ![]() bah emblemele alea sunt superbe.... nu e acelasi film ca ala cu m5 deloc... M5 e comun...il gasesti peste tot...d'aia te zgarie la ochi cand il vezi... ALPINA e mult mai select...si chit ca nu e alpina da superb..... calca si tu peste mentalitatea aia basita de are embleme M5 e gospodar sau daca nu poti sa te abtii lasa omu sa-si puna ce embleme vrea..... si apropo....decat embleme BMW din vitan pe o masina tipla mai bine toate stickerele si emblemele originale M5 din lume pe ea !!!!!!! ![]() This post has been edited by evildeath: Mar 30 2009, 10:15 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
bah emblemele alea sunt superbe.... nu e acelasi film ca ala cu m5 deloc... M5 e comun...il gasesti peste tot...d'aia te zgarie la ochi cand il vezi... ALPINA e mult mai select...si chit ca nu e alpina da superb..... calca si tu peste mentalitatea aia basita de are embleme M5 e gospodar sau daca nu poti sa te abtii lasa omu sa-si puna ce embleme vrea..... \si apropo....decat embleme BMW din vitan pe o masina tipla mai bine toate stickerele si emblemele originale M5 din lume pe ea !!!!!!! ![]() tu crezi ca eu am pus emblemele de vitan ?tu crezi ca eu nu stiu ca s de vitan >? da macar scrie bmw pe ele...oricum tot ce nu va placea voua la masina mea nici mie nu mi placea,si nu mai exista nimic de genu acum pe ea. poate jantele de 15 vor comenta multi ![]() ba e acelasi film.nu e facuta de alpina nu scrie in talon bmw alpina nu are NIMIC de alpina. intelegi ideea mea ? ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
\ tu crezi ca eu am pus emblemele de vitan ?tu crezi ca eu nu stiu ca s de vitan >? da macar scrie bmw pe ele...oricum tot ce nu va placea voua la masina mea nici mie nu mi placea,si nu mai exista nimic de genu acum pe ea. poate jantele de 15 vor comenta multi ![]() ba e acelasi film.nu e facuta de alpina nu scrie in talon bmw alpina nu are NIMIC de alpina. intelegi ideea mea ? ![]() dap sunt chiar originale... ![]() pai o sa primeasca in curand si jante alpina... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:20 AM |