![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
||||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Acum pot scrie si eu in aceasta rubrica
In urma cu o saptamana am reusit sa-mi iau masina dupa care tanjeam de ceva vreme ![]() ![]() ![]() Sper sa va placa ![]() ![]() This post has been edited by adi.dima: May 8 2008, 12:14 PM |
|||||
|
||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
toate ca toate,nu mi place sa o fac....dar si pe tine tre sa te trag de urechi ......E ALPINA ?
![]() ![]() altfel merge totu la high line (interior) ? adica poti misca din spate scaunul din dreapta si toate draciile ? cu cass ul din cotiera spate ce faci ? daca ramai la filmul propus de mine sa pui un EQ acolo ,sa ma anunti sa iti arat modele ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
toate ca toate,nu mi place sa o fac....dar si pe tine tre sa te trag de urechi ......E ALPINA ? ![]() ![]() altfel merge totu la high line (interior) ? adica poti misca din spate scaunul din dreapta si toate draciile ? cu cass ul din cotiera spate ce faci ? daca ramai la filmul propus de mine sa pui un EQ acolo ,sa ma anunti sa iti arat modele ![]() bah emblemele alea sunt superbe.... nu e acelasi film ca ala cu m5 deloc... M5 e comun...il gasesti peste tot...d'aia te zgarie la ochi cand il vezi... ALPINA e mult mai select...si chit ca nu e alpina da superb..... calca si tu peste mentalitatea aia basita de are embleme M5 e gospodar sau daca nu poti sa te abtii lasa omu sa-si puna ce embleme vrea..... si apropo....decat embleme BMW din vitan pe o masina tipla mai bine toate stickerele si emblemele originale M5 din lume pe ea !!!!!!! ![]() This post has been edited by evildeath: Mar 30 2009, 10:15 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:34 AM |