![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 107 Joined: 8-March 09 From: Bucuresti Member No.: 2,584 Car: E36 Engine: M52 2.5 170 CP ![]() |
Va prezint pisica mea rosie
-an 1997 - motor 1.6 benzina - geamuri electrice - oglinzi electrice incalzite heliomate - trapa electrica - dublu climatronic - 2 airbag-uri - inchidere centralizata - proiectoare ceata Si eu am mai pus peste astea dupa ce am luat-o urmatoarele: - cotiera piele - inele cromate la ceasurile din bord - cheie tip diamant - faruri cu lupa - angel eyes - semnale fumurii - cd player mp3 Panasonic - subwoofer Magnat Urmeaza sa-i pun: - xenon - OBC mare de 18 butoane - tapiterie din piele originale cu incalzire scaune ( sper sa gasesc..tot caut) - si jante -------------------- 323i E36
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
Da, se calibreaza, uite in link Functia 20, "fuel rate calibration factor"
trebuie doar sa stie cineva ce valori sa introduci... ala de 2.5 este probabil calibrat pe cantitatea de combustibil care parca este 80 de litri la 325i... fata de 60 cati ai tu (cred) in orice caz, poate mai sapi si mai scrie cineva care stie. Vlad parca iti pusesesi si tu la un moment dat pe urs asa ceva ? - @316i, scuze. http://www.geocities.com/ebaines/e36_obc.htm si aici mai pe indelete: http://www.bimmerinfo.com/E36_OBC_tricks.htm Note: #20 The factor is used to correct the OBC Avg Fuel Consumption figure to reality.if your OBC is off a bit, fill it UP totally and then run the tank down and refill. Then calculate your Actual MPG. Now enter test #20 get the old Correction Factor. NEW CF = OLD CF *(Actual MPG/OBC MPG) This post has been edited by poleposition: Mar 27 2009, 05:57 PM -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
||
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
da, dar el are ceas, tu parca aveai ala de 7 butoane Pai trebuie trase celelalte fire care nu le are. Schema e aceiasi. ![]() Da, se calibreaza, uite in link Functia 20, "fuel rate calibration factor" Merge doar daca e luat de pe o masina tot in 4 cilindrii. Eu am OBC de 320i calibrat ca sa imi arate calumea. Si arata ![]() Cica datele de consum le ia din bord de la indicatorul de consum instant. Vlad parca iti pusesesi si tu la un moment dat pe urs asa ceva ? - @316i, scuze. El are OBC de E36 pt ca e si motorul de pe E36 ![]() Cine crezi ca i-a montat lu mar33? ![]() |
|
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 06:52 AM |