![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 107 Joined: 8-March 09 From: Bucuresti Member No.: 2,584 Car: E36 Engine: M52 2.5 170 CP ![]() |
Va prezint pisica mea rosie
-an 1997 - motor 1.6 benzina - geamuri electrice - oglinzi electrice incalzite heliomate - trapa electrica - dublu climatronic - 2 airbag-uri - inchidere centralizata - proiectoare ceata Si eu am mai pus peste astea dupa ce am luat-o urmatoarele: - cotiera piele - inele cromate la ceasurile din bord - cheie tip diamant - faruri cu lupa - angel eyes - semnale fumurii - cd player mp3 Panasonic - subwoofer Magnat Urmeaza sa-i pun: - xenon - OBC mare de 18 butoane - tapiterie din piele originale cu incalzire scaune ( sper sa gasesc..tot caut) - si jante -------------------- 323i E36
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
pai, cum zice si in al 2-lea link, ar trebui sa faci plinul, mergi pana la rosu cat mai mult posibil, apoi faci un calcul pe hartie cat ai consumat litri la 100 (mediu) si apoi dupa formula aia (pe care eu nu o inteleg) scrii acolo valoarea rezultata (in loc de 1000 care e un soi de standard)
poate te ajuta cineva care se pricepe la treaba asta. Treaba cu display-ul... ma gandesc ca poate se pot schimba led-urile care ilumineaza acolo si scapi mai ieftin ![]() -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 05:15 AM |