![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 107 Joined: 8-March 09 From: Bucuresti Member No.: 2,584 Car: E36 Engine: M52 2.5 170 CP ![]() |
Va prezint pisica mea rosie
-an 1997 - motor 1.6 benzina - geamuri electrice - oglinzi electrice incalzite heliomate - trapa electrica - dublu climatronic - 2 airbag-uri - inchidere centralizata - proiectoare ceata Si eu am mai pus peste astea dupa ce am luat-o urmatoarele: - cotiera piele - inele cromate la ceasurile din bord - cheie tip diamant - faruri cu lupa - angel eyes - semnale fumurii - cd player mp3 Panasonic - subwoofer Magnat Urmeaza sa-i pun: - xenon - OBC mare de 18 butoane - tapiterie din piele originale cu incalzire scaune ( sper sa gasesc..tot caut) - si jante -------------------- 323i E36
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 107 Joined: 8-March 09 From: Bucuresti Member No.: 2,584 Car: E36 Engine: M52 2.5 170 CP ![]() |
Am incercat la testul 20, era 1000 parca acolo, si am incercat si mai jos si mai sus sa pun, dar nu imi da voie decat minim 850 si maxim 1200 parca...
si tot eronat arata. Cat despre lumina de la mp3 player, am casetofonul origunal, cu care s-ar vedea super..dar cu caseta ce fac?Si in plus am si subwoofer...si daca pun un cd original..ca am gasit..ala are si statie..si fire prin toata masina...nu se merita. Iar sa iau unul cu magazie..din nou... o gramada de mate si nu stiu daca scoate ala sunetul frumos..Deci..ramane varianta sa gasesc poate un mp3 portocaliu...nici mie nu-mi place cum se vede... -------------------- 323i E36
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 03:27 AM |