![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 107 Joined: 8-March 09 From: Bucuresti Member No.: 2,584 Car: E36 Engine: M52 2.5 170 CP ![]() |
Va prezint pisica mea rosie
-an 1997 - motor 1.6 benzina - geamuri electrice - oglinzi electrice incalzite heliomate - trapa electrica - dublu climatronic - 2 airbag-uri - inchidere centralizata - proiectoare ceata Si eu am mai pus peste astea dupa ce am luat-o urmatoarele: - cotiera piele - inele cromate la ceasurile din bord - cheie tip diamant - faruri cu lupa - angel eyes - semnale fumurii - cd player mp3 Panasonic - subwoofer Magnat Urmeaza sa-i pun: - xenon - OBC mare de 18 butoane - tapiterie din piele originale cu incalzire scaune ( sper sa gasesc..tot caut) - si jante -------------------- 323i E36
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
A pus deja, dar este de 6 cilndrii si nu arata datele despre consum corect.
Am facut eu un DIY parca.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
A pus deja, dar este de 6 cilndrii si nu arata datele despre consum corect. Am facut eu un DIY parca.. ![]() tin minte caera o metoda de calibrare a consumului, intrai in meniul de TEST parca...nu mai stiu, ma preocupase si pe mine treaba asta cand am pus OBC 4 pe E34, cred ca nu difera functiile etc. Dar nu mai stiu. OT: o sa arate foarte misto cu OBC asta sub Clima aia electronica ![]() Daca imi permiti o observatie, poate gasesti o modalitate sa schimbi iluminarea albastra de la casetofon in portocaliu BMW. ![]() This post has been edited by poleposition: Mar 27 2009, 04:29 PM -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
tin minte caera o metoda de calibrare a consumului, intrai in meniul de TEST parca...nu mai stiu, ma preocupase si pe mine treaba asta cand am pus OBC 4 pe E34, cred ca nu difera functiile etc. Corect, asa stiu si eu la obc4. Are un parametru de corectie care poate fi modificat. Ar fi logic sa fie pastrat asta la modele mai noi. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 05:14 AM |