![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut acum la tv..aiurea in tramvai.....ca se sadesc copacii peste tot.....si amzis sa mergem si noi..nu stiu cum sa ne inscriem sau cum sa facem..am vazut ca club ford a fost cu zeci de voluntari.la noi daca se strang 10 mare minne....dar as vrea sa mergem ..care mai mergi???sa plantam copacei
pe REALITATEA .am vazut... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
merge oricum .sper sa fie caterinca
ps da nu tocmai la iasi noi suntem niste salbatici nu noi cei de pe forum mare pareta a romanilor needucatii asta e cuvantul corect in fine nu ai cei face eu mai pun flori prin fata pe la mine pe la curte plantez sap chestii si nenorociti le fura sau calca pe ele sau isi arunca gunoaiele in ele si credeti ma ca spre uimirea mea nu erau numai tigani care fac asta si romani ps in germania am fost intr un orasel cu un prieten car esta acolo si erau cateva sute de biciclete pe langa gara si prin tot orasul si din ce am inteles de la el ca s publice fiecare o ia si o lasa la alt loc dasta de parcat biciclete doar cele cu cifru sunt particulare...........adica romania te afunzi si esti la 1000 ani lumina de civilizatie huuuoooo -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:59 PM |