![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Efect exista.
Depinde foarte mult de abordarea virajului. Eu am pus bara dupa ce schimbasem amortizoarele In momentul in care am pus-o am simtit 2 lucruri ... directia ceva mai precisa la miscari rapide si o crestere in subvirare. Daca ai cauciucul de la pivoti foarte moale si cu joc in ei nu neaparat sa bata nu o sa simti nimic caci se compenseaza in flexibilitatea cauciucului. Regula din ceea ce am cercetat eu este ca daca ai fata tare si spatele moale masina subvireaza , si invers supravireaza. Problema cu subvirarea am rezolvat-o apoi din presiunea in cauciucuri. Am de la Pushtiulk barele lui antiruliu, ce a din spate nu se potriveste datorita formei pe modele non-M3, daca o pun doar pe fata sunt sigur ca o sa subvireze si mai mult din 2 motive .. grosimea ei de la 21->25 si diferenta de greutate pe puntea fata . Motorul meu cantareste 83 de kg ,iar cel de M3 130 si ceva parca... de aceea mai incolo am in vedere o bara pe spate reglabila. Masina in momentul de fata daca se intra pe un viraj cu ea sa spunem curat fara artificii la volan ramane destul de stabila dar cu o usoara urma de subvirare. daca o arunc pe viraj ( stg/dr si joc in acceleratie ) pleaca de spate dar destul de controlabil. Niciodata nu am lasa-to sa se duca cum vrea ea de nebuna sau daca as fi lasat-o nu cred ca facem cine stie ce derapaje ca deh 100 de cai sunt 100 chiar daca sunt de BMW. Io's vorbeste cu Alex sa-ti imprumute bara lui si fa o proba cu ea nu cred ca e vreo problema ... asa te poti convinge cel mai bine. Eu povestesc ce se intampla cu a mea cu una cu motor mai mare mai greu probabil ca sunt alte lucrururi. -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 09:21 AM |