![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut acum la tv..aiurea in tramvai.....ca se sadesc copacii peste tot.....si amzis sa mergem si noi..nu stiu cum sa ne inscriem sau cum sa facem..am vazut ca club ford a fost cu zeci de voluntari.la noi daca se strang 10 mare minne....dar as vrea sa mergem ..care mai mergi???sa plantam copacei
pe REALITATEA .am vazut... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Bravo Butcky, te-ai schimbat! Esti alt om acum, unul modern!!!
![]() Totusi nu mi-e clara treaba aia cu poluarea... De ce sa plateasca Interceptor, de ex, pt CS-ul lui (care merge probabil maxim 1000km/an) taxa de poluare la fel de mare ca un Ikarus de ala amarat care face curse zilnice in nustiuce sat si aduna 100.000 km/luna numa' cu fum d-ala albastru... Ca doar sunt amandoua non-euro, nu? Mie nu prea-mi iese la calcule. Poti sa imi explici? ( ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:57 PM |