![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut acum la tv..aiurea in tramvai.....ca se sadesc copacii peste tot.....si amzis sa mergem si noi..nu stiu cum sa ne inscriem sau cum sa facem..am vazut ca club ford a fost cu zeci de voluntari.la noi daca se strang 10 mare minne....dar as vrea sa mergem ..care mai mergi???sa plantam copacei
pe REALITATEA .am vazut... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Legat de subiectul asta, am si eu ceva de spus...
1. De curand sunt membru si voluntar Mai Mult Verde ! Sunt cei care se ocupa de aceasta campanie de plantari. http://www.maimultverde.ro/ 2. Sunt si membru Greenpeace http://www.greenpeace.org/romania/ 3. De ceva timp am inceput sa fac si eu ceva in privinta asta. In noua casa in care m-am mutat am toate becurile ECONOMICE. Cand spal vase opresc apa cat dau cu buretele pe farfurie sau cand ma spal pe dinti dau drumul numai cand ma clatesc. Adica cat frec la dinti nu las apa sa curga aiurea! Incerc pe cat posibil sa nu aprind lumini aiurea etc etc etc. Nu eram asa, dar daca nu incepem sa facem ceva, se va alege prafu de tot! Si nu noi o sa suferim ci copii nostrii! ![]() Legat de gunoi... Eu nu arunc niciodata NIMIC pe strada! Daca am o hartiuta cat de mica in masina, o pun in buzunar si o arunc la primul cos. Legat de masini si poluare... Vreau sa se bage taxe cat mai mari la masinile vechi sau cu motoare mari si poluante! Si asta oricat iubesc BMW-ul si motoarele puternice! Sa mergem toti pe bicicleta! Cand am fost sa aduc ursul din Germania am vazut ca f multi opresc motorul cat stau la stop sau daca e vre-un blocaj. Am inceput si eu sa opresc motorul la stop si in blocaje ![]() ![]() Multi o sa zica ca-s nebun! ![]() This post has been edited by butcky: Mar 23 2009, 02:02 AM -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:16 AM |