![]() |
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
Stie cineva daca/ unde se pot "ajusta" o pereche de scaune obisnuite (limuzinoase) cu toate reglajele, tapiserie de piele - sa fie ceva mai sport ?
in special ma intereseaza sa ridic marginile laterale cu citiva cm (dupa ce am inlocuit suspensia, si intru mai tare in curbe fac stinga-dreapta prin masina ![]() -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
Le-as pastra pe astea care le am, ca sunt intr-o stare foarte buna, si pielea e super intretinuta ... am vb ieri cu unii care tapiteaza scaune (aia de pe 1 mai, ami sus de sediul BDR) si m-au sfatuit si ei sa schimb scaunele cu totul, ca sunt sanse mari sa le distrug daca desfac cusaturile ...
@318ti : deocamdata suntem singurii de pe aici cu compacte ![]() btw : esti pus clar pe schimbat motorul? nu te pasioneaza idei de supraalimentare? ... motorisca ta se poate duce usor la cca 200 CP - si sunt kit-uri gata facute pt ea ... si la 200CP supaalimentata dai rusine lejer la orice 325i vezi pe-aici: www.wipple.com, sau www.downingatlanta.com -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 09:37 AM |