![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
nu imi mai merge vitezometrul si econometru.. :crybaby:
am fost la munte si pe drum s-au oprit brusc... cand schimb vitezele acul de la econometru se duce in stanga (spre 0 si apoi se duce la maxim si acolo sta) pe langa asta mai am probleme cu indicatorul de la temperatura apei.. am cazut cu masina intr-un parau la munte.. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
nu era strada de mers cu masina.. puteai sa intrii doar pana la rau. am fost la magazinul ala din stanga si intre timp venise unu care parcase aiurea.
puteam sa dau cu spatele pana la drum, dar era nasol de iesit ca era panta si curba, sau sa intorc. am crezut ca era micut raul, dar cand colo era adanc. cat m-am chinuit sa ies m-am afundat si mai rau. ajunsese apa pana sub semnale.. proiectoarele erau pline cu apa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 04:18 AM |