![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
Mi-am luat un e36, din '97, 1.8is, cu geamuri electrice, trapa electrica, computer bord, M-pachet, scaune sport + incalzite, suspensie sport, si pe langa micile probleme pe care le are sunt foarte multumit de masina, s-a comportat excelent pe drumul de la Targoviste pana acasa. Urmeaza pozele ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
In sfarsit am reusit sa platesc taxa (veche) si daca totul merge bine, maine pisica va avea numere "negre", dupa care o sa pun si niste poze, pt. ca pe masina au mai aparut mici modificari
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 17 Joined: 16-February 09 From: suceava Member No.: 2,539 Car: pe viitor 316i e36 coupe Engine: 1.6i ![]() |
In sfarsit am reusit sa platesc taxa (veche) si daca totul merge bine, maine pisica va avea numere "negre", dupa care o sa pun si niste poze, pt. ca pe masina au mai aparut mici modificari ![]() Foarte foarte frumoasa pisica .... .. imi place foarte mult ... asa imi iau si io pe la vara....as avea o intrebare ... cat te-a costat consumabilele.... filtre si sonda lambda ...???? si cat te-a costat masina ..... ???? is curios .... ca tot pe acelasi model as opta si eu .. imi place foarte mult ... ms mult BAFTA -------------------- [i][size=2][color="#FF0000"]Condu' cu simtul raspunderi..I love BMW
|
|
|
![]()
|
|
Filtrele + ulei in jur de 250 de lei, sonda lamda daca mai tin bine minte a fost 260, masina l-am cumparat cu 3400 de euro. In zilele astea o sa pun si niste poze.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 17 Joined: 16-February 09 From: suceava Member No.: 2,539 Car: pe viitor 316i e36 coupe Engine: 1.6i ![]() |
Filtrele + ulei in jur de 250 de lei, sonda lamda daca mai tin bine minte a fost 260, masina l-am cumparat cu 3400 de euro. In zilele astea o sa pun si niste poze. MS mult ptr raspuns ..... Masina e foarte adevarata .... imi place la nebunie ![]() ![]() ![]() Multa Bafta ![]() ![]() ![]() -------------------- [i][size=2][color="#FF0000"]Condu' cu simtul raspunderi..I love BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:10 AM |