![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
al meu e28
asta e rechinul meu, mai sunt multe de facut, sper sa reusesc sa-l mentin cat mai mult in viata, si sa ma bucur de el multi ani de acum in colo, deocamdata nu stau preabine cu banii, asa ca nu-mi permit sa mai imbunatatesc ceva la el, dar e ok ca merge ![]() ![]() This post has been edited by enucos: Mar 18 2007, 09:45 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
salut, nu am mai trecut de mult pe aici
intre timp am mai facut cate ceva la ea, am luat de la DB85AMD ceasuri de bord, oglinzi electrice, un stop stanga si niste bucati de inima pentru chederul de la parbriz, asa ca acum imi arata si temperatura, si am stopurile ok ![]() dar nu am reusit sa facem oglinda de pe dreapta sa mearga, trebuie sa caut o schema electrica, sa vad ce cabluri lipsesc de pe acolo, are o mufa cu 4 pini care nu intra in nimic, si mai e una cu mai multi, care nici aia nu intra in nimic, cred ca aia cu 4 e de la oglinda. astea au fost partile bune partea rea e ca am tavalit-o un pic, ma rog, nu eu, eu eram in dreapta, nu mai conteaza cine conducea, eram incadrati pe ultima banda sa faceam stanga, si in intersectie unul care se grabea ne-a depasit si ne-a taiat calea, si am intrat cu coltul stanga fata in aripa spate dreapta a lui, eu am remediat-o cu chit si vopsea, dar sincer nu imi place cum arata:( poate o sa-i iau alta aripa, deocamdata o las asa. o sa pun si poze, dar acum nu am dispozitia necesara, ma intristez cand le vad ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Si ala nu a avut RCA?
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Deci mai sunt si altii care au doar mufa cu 4 pini la oglinda din dreapta si instalatie pauza
![]() ![]() In alta ordine de idei, daca ti-a taiat calea, nu el era vinovat? Sau ati apelat la "mica intelegere"? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:52 AM |