IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> R.I.P. M.Cozma!
Mihai_AMD
post Feb 11 2009, 02:07 AM
Post #1

> Membru de onoare <

Group: Members
From: Gaesti,Dambovita
Member No.: 988
Car: E12, E34
Engine: M20B20, M50B20

S-a stins o stea...
Marian Cozma a plecat dintre noi la numai 26 de ani din mana unui criminal,si ce e si mai rau e ca acesta e inca liber...oare de ce nu e in toate statele aceasi lege,ochi pentru ochi si dinte pentru dinte?....si mai dureros e ca marian va sta de acum inainte in pamant,iar criminalul,chiar daca de dupa gratii,se va trezi in fiecare dimineata,va manca,va bea...
nu imi place handbalul,poate putin fotbalul...dar in asemenea momente eu unul sunt impresionat de moartea acestui copil..
tocmai priveam acum la tatal sau vorbind cu ultimele suflari despre fiul sau,in direct din fata salii sporturilor din pitesti..in jurul orei01.30 cortegiul a traversat pitestiul,si regret ca nu am cu cine sa ma duc aii langa mine la 2 km de gaesti la autostrada sa vad si eu cele 200masini care insotesc masina funerara in drum spre capitala...
vorbele sunt de prisos acum...Odihneste-te in pace Marian!
................................................................................
.................................................................................
................

--------------------
BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995
BMW E39 530d M57,since 1999
BMW E39 530d M57,since 2002
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
manole74
post Feb 11 2009, 08:26 AM
Post #2

visator

Group: Insiders
From: Calinesti, Arges
Member No.: 339
Car: BMW E 34
Engine: M30, 3,5L - 211 CP

Dumnezeu sa-l odihneasca si ma inclin in fata durerii familiei! sad.gif

Ma surprinde lipsa de perspectiva a tuturor conducatorilor, care nu realizeaza pericolul pe care il reprezinta clanurile tiganesti si ascocierile de tip mafiot. Prefera sa ia spaga de la ei, decat sa taie in carne vie, sau sa angajeze oameni competenti si sa-i remunereze in consecinta......... Efectele se vad inca de pe acum, dar se vor amplifica in urmatorii ani, pentru ca noi nu stim sa luam atitudine si sa ne sustinem parerile, drepturile atunci cand ne sunt incalcate de toti nespalatii si toparlanii, care au facut avere prin cine stie ce fel de mijloace dubioase. Mojicia si tupeul sunt virtuti astazi....... Mi-e sila..., dar nu voi sta cu mainile in san, ci la prima ocazie voi pleca DEFINITIV din tara asta pervertita. Scuze de off-topic, dar nu m-am putut abtine!

+Quote Post
Tigresse
post Feb 15 2009, 08:38 PM
Post #3

9% BMW corupt
*

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 1,796
Car: E31
Engine: 4990

QUOTE (manole74 @ Feb 11 2009, 08:26 AM) *
Dumnezeu sa-l odihneasca si ma inclin in fata durerii familiei! sad.gif

Ma surprinde lipsa de perspectiva a tuturor conducatorilor, care nu realizeaza pericolul pe care il reprezinta clanurile tiganesti si ascocierile de tip mafiot. Prefera sa ia spaga de la ei, decat sa taie in carne vie, sau sa angajeze oameni competenti si sa-i remunereze in consecinta......... Efectele se vad inca de pe acum, dar se vor amplifica in urmatorii ani, pentru ca noi nu stim sa luam atitudine si sa ne sustinem parerile, drepturile atunci cand ne sunt incalcate de toti nespalatii si toparlanii, care au facut avere prin cine stie ce fel de mijloace dubioase. Mojicia si tupeul sunt virtuti astazi....... Mi-e sila..., dar nu voi sta cu mainile in san, ci la prima ocazie voi pleca DEFINITIV din tara asta pervertita. Scuze de off-topic, dar nu m-am putut abtine!

Cei care nu au avut pana acum de-a face cu tiganii (vorbesc de aia rai, nu de aia care sunt buni cetateni, si incearca sa fie oameni civilizati), nu pot intelege chestia asta, si baga chestia cu rasismul. Acum vreo 10 ani locuiam la o matusa, la doi pasi de Romana. Vecinul era un tigan care avea spalatorie si magazin, ne salutam, dar eu nu-mi dadeam seama de ce ma saluta el pe mine (ma gandeam ca pentru ca luam paine de la el). Pana intr-o seara, cand zglobie ca un fluturas, am iesit sa ma plimb. Vecinul era pe strada, la mancat seminte, m-a prins de brat si m-a tras, spunandu-mi clar ca n-am ce face, ca daca vrea ma cumpara si pe mine, si toata strada, si politia daca vrea. In fine, la un moment dat a trecut o masina de politie, eu bucuroasa ca trec aia si fac lumina, le spun ce s-a intamplat si cer sa mergem la sectie, ei imi rad in nas, tiganul se face ca da mana cu ei, ei se urca in masina si pleaca, lasandu-ma pe strada cu asta de brat. Numai norocul m-a facut sa scap atunci, m-am smuls din mana astuia, a trecut un taxi care a deschis usa, si m-a dus pana in fata portii unde locuiam. Dupa aia, o vreme chiar si ziua n-am mai trecut prin fata magazinului (acuma noroc ca i-a daramat, si nu mai exista decat niste case cu oameni normali).
Cu astfel de oameni, nu ai ce discuta, nu ai ce negocia. Daca ei impun forta, la fel trebuie procedat si invers. Nu e posibil ca toti sa taca, sa nu aiba curaj sa zica nimic ca vor pati ceva.
Pacat ca a trebuit sa moara un om tanar ca sa se discute subiectul.

--------------------
BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE
Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD
Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat în suflet
Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 12:29 PM