![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 12 Joined: 27-September 08 Member No.: 1,818 Car: e36 Engine: 1.8 ![]() |
Salutare ,
Am patit-o , am inchis masina .... nu are inchidere centralizata si ... am uitat cheile in contact , ce e de facut... stie careva daca se poate deschide cu ceva sau ...? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Spargi un geam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
Spargi un geam. ce practic esti... :-J iar faza cu mingea am vazut o si eu p youtube...desi nu cred ca poate fi adevarat.... cel putin la masinile care nu au inchidere centralizata... stiu ca asa a patit g3orgel.. si xox... cel mai probabil itnreaba l pe xox..pentru ca sigur stie ucm au desfacut masina aia..... oricum...o varianta mai ieftina decat un geam.... trebuie sa folosim si altceva in afara de forta ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 06:06 PM |