![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=50990
poate cauta cineva un e12 "frumos" si nu-l gasea a se observa oglinzile de pe stalpi ![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
fara parerea ta nu se putea......
nu m am referit la ei... am dat copy paste din alta parte..... ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
fara parerea ta nu se putea...... nu m am referit la ei... am dat copy paste din alta parte..... ![]() asa....ca acum am timp.... ![]() te ai gandit vreodata ca cinva vrea o anumita masina...si nu are bani sa o cumpere...dar o primeste de la cineva.... iar din lipsa financiara masina ramane asa cum e ea...tiranizata.... cum te ai simtit tu atunci cand s-a zis despre trapa de la masina ta ce e de dacie? aiurea sentiment nu? ![]() sau poate ca cineva vrea musai sa o faca intr un anumit fel...asa se simte le bine in masina lui...sunt ideile lui si banii lui investiti...niciodata nu o sa putem comenta gusturile unuia sau altuia... deja foarte multi pleaca de pe forum...iar daca ii vom intampina pe toti cu ironii si critici...vom ajunge ca pe ***club. iar acolo era vorba de o masina care trebuie vanduta...nu a cerut omul nici un fel de comentariu la adresa masinii lui.... totusi...sunt multi cei care stiu sa critice si atat...dar oare de ce doar cativa de pe acest forum pot da sfaturi? de ce doar unii au timp sa explice? nu o sa se stie niciodata..... sau poate ca nici nu trebuie sa aflam nu... sa se stabileasca o anumita selectie naturala...si sa ramana cei mai buni.... si din cate am vazut eu sconx....am gafat de 2 ori....a3a oara ce patesc?...mi se pare mie sau suna a amenintare? mnah..cred ca sunt eu iarasi aiurea si inteleg si vad lucrurile gresit.... -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:53 AM |