![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 173 Joined: 28-September 08 Member No.: 1,821 Car: urs Engine: 1.8 ![]() |
vand bmw ursulet m10 1.8i negru 2 usi serii ok acte ok mai putin taxele pret 600 euro
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 173 Joined: 28-September 08 Member No.: 1,821 Car: urs Engine: 1.8 ![]() |
masina am cumparato pentru mine sa ma apuc de ea sa o fac deci eu cred ca nu ar fi probleme cu actele
daca ma duc si umblu dupa acte nu o mai vand ca nu se merita ca nu am costa nimic mana de lucru deci o fac pe pomana pentru un pret ok eu o vand ca mai am o maisna care vreu sa o termin si nu mai sunt fonduri |
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 187 Joined: 27-June 07 From: Bucuresti Member No.: 999 Car: e38 740d Engine: M67D40 245CP 560nM ![]() |
masina am cumparato pentru mine sa ma apuc de ea sa o fac deci eu cred ca nu ar fi probleme cu actele daca ma duc si umblu dupa acte nu o mai vand ca nu se merita ca nu am costa nimic mana de lucru deci o fac pe pomana pentru un pret ok eu o vand ca mai am o maisna care vreu sa o termin si nu mai sunt fonduri Ti-am lasat un PM sa imi spui daca esti interesat . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 06:41 PM |