![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Sa va prezint si E 12-le meu.Stiu ca o sa aveti multe de obiectat in privinta modificarilor asa ca va rog sa fiti indulgenti.In viitorul apropiat o sa-i montez un 2.0 in 6 pistoane injectie si cutie in 5.Momentan masina e la garaj pentru monta inapoi cutia in 4 tr pentru ca cea in 5 s-a spart cand mi-a sarit cardanul.Va las cu pozele.......
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Si in sfarsit azi am reusit sa montez injectia cu toate ca am fost super obosit dar vointa m-a tinut in picioare pe baricade.Multe modoficari la furtunele de apa, la cablul de acceleratie,la servodirectie ca ma incurcau furtunele,Multe fire de dat jos si ci ocazia asta amdat jos si instalatia de gaz.Maine ii dau si butelia de gaz si sa pun apa , mai am de legat un furtun la calorifer si de montat pompa de benzina electrica.Saptamana viitoare vine un prieten sa-mi lege firele ca nu am mufa in tablou.Am un fel de suport care nu sh ce face,pun o poza poate imi spuneti ce e ca nu l-am mai pus ,nu aveam loc.Acum sper sa-mi consume si mie ca o masina cu motor 1.8 si nu 2.5 chiar mai bine.
Si mi-am luat si jante pe 14".Le-am dat pe ale mele. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 06:29 PM |