![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 22 Joined: 28-January 09 Member No.: 2,494 Car: e30 Engine: M10 B18, 1.8, 102CP ![]() |
Sal,
In primul rand am nevoie de ajutorul vostru, Am un e30 316i mot 1.8 m10, acum un an am schimbat ambreiajul (set complet), adevarul e ca l-am schimbat eu singur, nu stiu daca am gresit ceva acolo, cam dupa vreo trei luni cu ambreiaj nou au inceput problemele, am schibat pana acum vreo 4 sau 5 capace de delcou si vreo 12 rotoare din delcou.(pur si simplu se sparg). Pe loc creste normal si frumos in ture, dar in sarcina (in mers) se ineaca pana in 2500 de ture, culmea e ca daca ii dai in gura zboara, dar incet nu poti sa mergi. Am schimbat set fise (am pus Beru), set buji (NGK - Iridium), bobina de inductie (Bosch), filtru combustibil (Mann), sonda lambda (Beru). Nu stiu ce sa mai fac, nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce are motoru, culmea e ca mai si sunt angajat intr-unul dintre cele mai mari magazine de piese auto din vestul tarii. Va rog daca aveti vreo sugestie, scrieti aici. Mersi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
avansul dat in garla cred, dar mi se pare ciudat sa sparga rotor si delco,nu am mai auzit asa ceva,,
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
avansul dat in garla cred, dar mi se pare ciudat sa sparga rotor si delco,nu am mai auzit asa ceva,, Am sarit peste asta, acuma vad. Ca sa sparge rotor si delco, nu ai cumva un joc mare axial in tija aia pe care sa infige rotor? Sau e ceva desfacut sub capac care se prinde intre rotor si capac? Sau ai pus o combinatie capac / rotor gresit? De la dereglari de avans nu se sparge, dar si asta poate explica de ce nu merge cum trebuie. Nu cunosc injectie de M10 cu sonda lambda, la delcou ai si avans vacuum si/sau avans centrifugal? Daca din cauza defectul mechanic sunt afectate si mechanismele astea, tot o sa trage mai prost. De exemplu, daca avans centrifugal e blocat pe avans, merge bine numai cand e turat.. Eventual incerci sa faci rost de un alt distribuitor cu rotor si capac, cu tot. Dupa care trebuie verificat avans cu stroboscop, probabil. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 03:38 PM |