![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 12 Joined: 8-November 07 Member No.: 1,268 Car: e28 Engine: 2.5 ![]() |
Salutare,
Am un e34 touring, si ieri am lasat masina parcata pe o strada usor inclinata fata si spre dreapta. Peste noapte a ploua si am gasit in masina apa la pasager la picioare, nu multa, dar era o mini baltoaca. Prin ce locuri poate sa ajunga acolo apa si din ce cauze? Am inteles din cautari ca pe la trapa ar fi, mai exista alt loc? Multumesc. -------------------- BMW 520 Touring E34 24 Valve 150CP
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
Salutare, Am un e34 touring, si ieri am lasat masina parcata pe o strada usor inclinata fata si spre dreapta. Peste noapte a ploua si am gasit in masina apa la pasager la picioare, nu multa, dar era o mini baltoaca. Prin ce locuri poate sa ajunga acolo apa si din ce cauze? Am inteles din cautari ca pe la trapa ar fi, mai exista alt loc? Multumesc. si eu am gasit la e12...insa n am apucat sa aflu pe unde pentur ca m am apucat de restaurat..... posibil sa fie infundate gaurile de scurgere de la portiera si sa iti fi curs pe langa fatza de portiera.... eu cand deschideam portiera mai curgea am 0.5 1L de apa..... -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:31 PM |