![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Hello 2 all,
Asta este micul "David", mic dar inimos. Este vorba de un Fiat 600 D, 1964, refacut de la 0 numai cu piese noi pana la ultimul surub. Motor in rodaj, interior nou, Jante MOMO 12". Toate meritele de pana acum sunt pe umerii fostului proprietar, care este un om de nota 20. Ii multumesc pe aceasta cale. O sa plece la Pitesti, la garaj, langa ARO sa-i tina de urat ![]() This post has been edited by Sportivu: Jan 17 2009, 02:48 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
sportivule.....sau marele goliat... foarte frumoasa masina....n am ce comenta.... dar apelez la sinceritatea ta....ca eu nu mai itneleg..... ti ai luat dacia aia...carem i ai zis ca e de carat si de miscat de ici colo.... acu ti ai luat buburuza asta si o duci la tara in garaj.... ce rost are sa ai o masian d asta daca o tii ascunsa... si cel mai important.....ai mai laut si bani pe langa micul david sau a fost skimb pe skimb? ![]() Sa lasam rautatile la o parte, nu-si au rostul. Nu a fost nici un schimb pe schimb, subiect incheiat. V-am aratat masina si voua, sa va bucurati ochii odata cu mine, daca va plac masinile, soferia si mecanica in general. Daca nu...asta e. ![]() Bravo sportivule, decat sa pui 2cp de muzica pe E12 mai bine buburuza asta. Presupun ca o duci la garaj pentru ca vrei sa o folosesti doar vara, fiind in stare atat de buna? Da, asta este ideea. Dupa ce o inscriu pe numele meu, ma gandesc sa o bag in RCR, chiar merita si zic eu ca indeplineste toate conditiile. LE: inca cateva poze...de astazi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 03:14 PM |