![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am zis sa mai punem poze cu bmw uri frumoase de prin alte locuri:P
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
nu stiu ce asa mare provocare ati vazut voi in masian aia... :-??
faceti ma si pe mien sa inteleg..... sau sunteti cotnra tuturor modificarilor aduse unei masini.... eu chiar nu vad nimic de prost gust acolo.... desi poate am eu probleme cu ...gusturile.... -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
nu stiu ce asa mare provocare ati vazut voi in masian aia... :-?? faceti ma si pe mien sa inteleg..... sau sunteti cotnra tuturor modificarilor aduse unei masini.... eu chiar nu vad nimic de prost gust acolo.... desi poate am eu probleme cu ...gusturile.... eu unu am ceva cu zorzoanele . intr-adevar are o sonorizare de pici ,dar de banii aia o lasam stock la aspect ,jante ssuspensie frane articulatie racing , full optiuni motor de m3 eventual umblat in el. decat ce a facut el. un alt motiv este faptul ca putea iesi frumos treaba daca nu o facea sa il arate toti cu degetul pe strada . adica daca masina era maro cu interioru ei NORMAL bej , si niste roti poate bbs uri bej centru buza polished si SA NU SE VADA ca are o sonorizare de mori , era cu totul altceva. e prea incarcata.zici ca e un caddy escalade de manelist tip rep . ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:35 PM |