![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 44 Joined: 4-February 08 From: BUCURESTI Member No.: 1,451 Car: nu Engine: nu ![]() |
-------------------- www.extaauto.ro www.tapiteriepiele.com
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Păi de ce crezi că te īntreb?
Lasă, le fac īn altă parte că văd că eşti cam stresat. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 44 Joined: 4-February 08 From: BUCURESTI Member No.: 1,451 Car: nu Engine: nu ![]() |
Păi de ce crezi că te īntreb? Lasă, le fac īn altă parte că văd că eşti cam stresat. Nu sunt stresat ,dar de aproape un an tot zici ca vii. -------------------- www.extaauto.ro www.tapiteriepiele.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Nu sunt stresat ,dar de aproape un an tot zici ca vii. Păi mi-am făcut īn altă parte volanul, feţele de uşi şi stālpii, poţi vedea īn topicul cu maşina mea. Problema e că acel tapiţer mi-a făcut urāt doi stālpi, e foarte neserios. Plus că īntre timp mi s-a pus pata şi vreau să-mi fac plafonul şi stālpii din nou pe negru. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:16 AM |