![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mm am vazut la silviu in semnatura ce intrebari i se pun
![]() la mine pe scurt ca tre sa fug de la serv. da dece iti plac astea vechi? da dece consuma asa mult? da e pe carburator? are injectie din 72? cat ai dat pe ea? cat ai bagat in ea? cat ai fugit cu ea? da mai merge?? da dece nu o vinzi ?asta e cea mai penala adresata mie personal da dece ti atatea cotete ? da dece nu le vinzi pe toate sa ti iei una mai noua? da dece bagi bani in ele? da de unde ai pasiunea asta? da cat consuma domne?..........mama asa mult:PP cat prinde? si lista .o sa continue.acum nu mi vin toate in minte -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 332 Joined: 9-March 06 Member No.: 223 Car: E 28 , Ford Capri Engine: turbu....524 TD ![]() |
man, asa e al meu, full, stopurile sunt o culoare, inafara de semnale, adica si marsarieru e rosu..bine, n-am kit de m...e misto, iar septarul..greu cun el..bani multi, trebuie sa ti-l permiti
in alta orine de idei, da si mie pe pm idu tau, ca vreau sa vb ceva, cred ca lucram in acelasi domeniu, poate colaboram -------------------- proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
adica si marsarieru e rosu.. Nu cred ca e legala toate alea, semnale au culoare diferite pentru un scop, stabilit prin lege. Imi pui mie marche arriere in fata mea si eu cred ca ai aprins lumina. Dau in tine, stam la politia, constatare e ca ai o defectiune la lumini, etc ![]() in alta orine de idei, da si mie pe pm idu tau, ca vreau sa vb ceva, cred ca lucram in acelasi domeniu, poate colaboram Cui e adresata intrebarea? -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th October 2025 - 12:03 AM |