![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
nu am gasit topicul dedicat, sorry.
azi dimineata la stiri: s-a decis sa existe o taxa de poluare care va inlocui aceasta taxa de prima inmatriculare, taxa pentru calculul careia se va cere asistenta comisiei europene, si care (taxa) va intra in vigoare cel mai probabil in 2009. stirea cica ar fi aparut azi in gandul. daca gasiti articolul, m-ar interesa sa stiu exact ce scrie acolo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Nu e normal să fie o asemenea taxă însă democraţie nu înseamnă numai drepturi.
În alte ţări sunt impozite şi asigurări mai mari care cresc cu cât maşina în cauză este mai veche. Cum ar fi dacă nu s-ar putea intra în centrul oraşului decât cu maşini Euro 3? Cum ar fi dacă ar trebuit plătit taxe de 1000 € anual la o maşină de 10 ani? This post has been edited by Ciupanezu: Dec 15 2008, 03:03 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 179 Joined: 21-October 08 From: Bucuresti Member No.: 2,262 Car: E21 Engine: 318 ![]() |
Nu e normal să fie o asemenea taxă însă democraţie nu înseamnă numai drepturi. În alte ţări sunt impozite şi asigurări mai mari care cresc cu cât maşina în cauză este mai veche. Cum ar fi dacă nu s-ar putea intra în centrul oraşului decât cu maşini Euro 3? Cum ar fi dacă ar trebuit plătit taxe de 1000 € anual la o maşină de 10 ani? da da ai omis ceva..... salariile lor difera un pic cam mult fata de ale noastre ![]() -------------------- Ride or Die
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
da da ai omis ceva..... salariile lor difera un pic cam mult fata de ale noastre ![]() Dar vezi, şi maşinile pe care vrem să le avem sunt pentru oameni care au salarii mari. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 06:02 AM |