![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
nu am gasit topicul dedicat, sorry.
azi dimineata la stiri: s-a decis sa existe o taxa de poluare care va inlocui aceasta taxa de prima inmatriculare, taxa pentru calculul careia se va cere asistenta comisiei europene, si care (taxa) va intra in vigoare cel mai probabil in 2009. stirea cica ar fi aparut azi in gandul. daca gasiti articolul, m-ar interesa sa stiu exact ce scrie acolo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
vad ca in acest topic nu s-a mai scris de mult, sper sa va intereseze, s-a triplat taxa de prima inmatriculare, ocazie cu care se organizeaza un miting de protest in data de 13 decembrie 2008, in piata victoriei - Bucuresti la ora 10, deocamdata nu am mai multe detalii, daca stiti voi mai multe, va rog sa postati aici, eu unul ma duc, si imi sun si toti cunoscutii care s-au lovit de problema asta sa le spun si lor, e important sa sunam si sa anuntam cat mai multi oameni, pentru ca nu au toti timp si posibilitati sa intre pe net, sa afle.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:57 AM |