![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Aveti la acest link motivul. :finger:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
QUOTE (jaffar) nu, indiferent de destinatie am patit asta. chiar aseara am forjat-o ceva urmarindu-l pe animalul ala, iar la dus am mers foaaaaaarte fin.
Mda, eu in general incerc sa pun benzina numai din Bucuresti, pentru ca nu prea am incredere in benzinariile mici din afara. Si in bucuresti in general pun 99+ de la Petrom-ul de la mine din cartier (metrou Aurel Vlaicu). Apropo de Mol, ultima oara cad am alimentat de la ei (cred ca Iuliu Maniu e benzinaria, cea de la Lujerului mergand spre Leu pe dreapta) am observat ca imi face balta de apa sub teava de esapament. Stiu ca e norml sa rezulte si apa din arderea benzinei, dar parca de obicei nu asa de multa... Am zis ca urmaresc sa vad daca face la fel si cu benzina pe care o pun de obicei, dar inca n-am avut ocazia sa mai stau atat timp pe langa masina de atunci. Si legat de ce spuneai referitor la benzina din afara Bucurestiului, cea mai buna benzina Mol mi s-a parut cea de la intrarea in Brasov. Apropo de benzinariile mici din afara, ultima data cand era sa raman fara benzina in afara Bucurestiului a trebuit sa pun cativa litri de benzina de la benzinaria lui Galbenus din comuna Matca din Galati : :finger: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 01:25 AM |