![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
Mi-am luat un e36, din '97, 1.8is, cu geamuri electrice, trapa electrica, computer bord, M-pachet, scaune sport + incalzite, suspensie sport, si pe langa micile probleme pe care le are sunt foarte multumit de masina, s-a comportat excelent pe drumul de la Targoviste pana acasa. Urmeaza pozele ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
Scuze, ca nu v-am tinut la curent, dar nici nu prea am umblat cu ea, ca dupa ce m-au expirat numerele, n-am mai scos altele pana cand nu vand e28ul. Ce sa mai zic; multe n-am facut la ea, am schimbat doar sonda lamda, urmeaza sa schimb discul de ambreaj, proiectoare, si bine-nteles sa schimb filtrele, uleiul. Stabilitatea e super OK la ea, se comporta foarte bine pe drum, in curbe, nu bate nimic la ea. Volanul si shimbatorul o sa le reimbrac din nou in piele, tre. sa iau un set jante de tabla pe 15" cu anvelope de iarna, iar la primavara vreau sa schimb jantele pe 16" cu acelasi model dar pe 17". Iar de fete ... no comment
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:08 AM |