![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 173 Joined: 28-September 08 Member No.: 1,821 Car: urs Engine: 1.8 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 173 Joined: 28-September 08 Member No.: 1,821 Car: urs Engine: 1.8 ![]() |
deci sa inteleg ca nu are . si furtunul care coboara in jos pe langa radiator ?
un de se duce am luat masina dezmembrata si acum incerc sa o pun la loc fara inprovizatii si carpeli |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
deci sa inteleg ca nu are . si furtunul care coboara in jos pe langa radiator ? un de se duce am luat masina dezmembrata si acum incerc sa o pun la loc fara inprovizatii si carpeli Furtun asta e prea plin, daca vorbesti de furtun care pleaca de la dop. Pe acolo iti da afara lichid de racire daca presiune in sistem trece de o valoare anume. Cel mai bine pozitionez furunt asta ca sa nu picura apa direct pe caroserie. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:42 AM |