![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Sa va prezint si E 12-le meu.Stiu ca o sa aveti multe de obiectat in privinta modificarilor asa ca va rog sa fiti indulgenti.In viitorul apropiat o sa-i montez un 2.0 in 6 pistoane injectie si cutie in 5.Momentan masina e la garaj pentru monta inapoi cutia in 4 tr pentru ca cea in 5 s-a spart cand mi-a sarit cardanul.Va las cu pozele.......
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
spor la treaba...
neaparat sa vopsesti in negru mat plasa de pe capota sa fie in contrast cu grilele de la far si succes in continuare -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
spor la treaba... neaparat sa vopsesti in negru mat plasa de pe capota sa fie in contrast cu grilele de la far si succes in continuare O sa incerc sa vad cum iese....ms Daca vorbesti de 40PHH iti sfatuiesc sa ta orientez la alceva. Numai daca le refaci sau gasesti un set in stare foarte bune. Toate sun veche, si majoritate au uzura la lagere de clapete de acceleratie. Trag aer fals si nu mai merge rotund motor pe relanti si pe sarcina mica. In plus sunt greu de reglat si nu pot fi adaptat la motorul tau ca nu gasest alt venturi etc. Mai bine weber DCOE 40, eventul mikuni sau dellorto. Ms ptr sfat...am gasit galerie dinaia cu doua carb webber dar proprietaruk spune ca ii consuma 20 in oras.Asa consuma si cu solexul meu si merge ca un rahat.Mai bine merge cu carb de dacie.Am inteles ca se potriveste carbu' de Lada 1500.O s o incerc si pe asta ca de bmw nu gasesc care sa si mearga. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
O sa incerc sa vad cum iese....ms Ms ptr sfat...am gasit galerie dinaia cu doua carb webber dar proprietaruk spune ca ii consuma 20 in oras.Asa consuma si cu solexul meu si merge ca un rahat.Mai bine merge cu carb de dacie.Am inteles ca se potriveste carbu' de Lada 1500.O s o incerc si pe asta ca de bmw nu gasesc care sa si mearga. ia-ti webere astea si nu o sa-ti pare rau. 20 se consuma (desi nu cred daca sunt reglate bine) dar simti unde se duce bani. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]()
|
|
ia-ti webere astea si nu o sa-ti pare rau. 20 se consuma (desi nu cred daca sunt reglate bine) dar simti unde se duce bani. Daca iau galeria asta si carburatoarele se gaseste cineva sa ma ajute si pe mine cu un reglaj?Binenteles nu moca...Vreau sa simt si eu odata pentru totdeauna cum trage motorul asta ...cateodata am impresia ca ma face si un logan diesel ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:47 PM |