![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Sconx, Bart vine din Olanda, asa ca ar trebui sa stie ce spune.
Dacian, nu prea ne intereseaza reclame la produse Metabond sau altele. In general aici pe forum s-a format o parere proasta despre tratamentele de motor. Un ulei bun are toate calitatile necesare: - ungere - curatare (adica nu permite formarea depunerilor) - vascozitate buna, care se mentine bine cu trecerea timpului/uzura - rezistenta la temperaturi ridicate - etc etc Asadar, daca tratamentele ar avea vre-un sens, ar fi deja incluse in produsul finit numit ulei de motor, macar de producatorii renumiti. Asa ca un ulei bun face toti banii. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
Sconx, Bart vine din Olanda, asa ca ar trebui sa stie ce spune. EU vin din Bucuresti am lucrat 3 ani la inceputul anilor 90 la un garaj BMW (nu reprezentantza) in Germania, am mai avut service in Bucuresti vre-o 2 ani (si nu am reparat Dacii niciodata) si am restaurat destule modele BMW mai este cazul de cele personale detzinute sau..(nu vreau sa ma laud, n-am adaugat si alte marci) dar nu ma impresioneaza cu nimic ca vine din Olanda. Poate doar daca a fost seful Motorsport BMW vre-o 10 ani, sau detinut echipa DTM BMW.Sincer ascult mai mult de sfatul INTERCEPTOR stiind ce practica are. Dacian, nu prea ne intereseaza reclame la produse Metabond sau altele. In general aici pe forum s-a format o parere proasta despre tratamentele de motor. Un ulei bun are toate calitatile necesare: - ungere - curatare (adica nu permite formarea depunerilor) - vascozitate buna, care se mentine bine cu trecerea timpului/uzura - rezistenta la temperaturi ridicate - etc etc NORMA TIL , NORMA stii la ce ma refer API/SJ...de genul asta, Recomandari : Merz/Bmw/General Motors...etc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:43 PM |