![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Fara iz de cearta, ma bag si eu putin in discutie: tot sezoniere am avut si eu pe urs si m-au trecut fara probleme prin toamna iarna si primavara.
Luciane, erau chiar alea care erau pe masina cand am cumparat-o daca mai tii minte (desi nu cred) in fine, erau aproape noi cred ca de asta n-am avut probleme. O singura data mi-a plecat putin fundul in alta directie decat cea de mers, dar era gheata pe jos, eu acceleram putin ca incepea o curba la dreapta si deal. Neavand viteza mare, am controlat-o foarte usor dar nu stiu daca cu gume de iarna n-ar fi facut exact la fel. N-am incercat si sincer nu cred ca vreau sa incerc. Oricum, repet, n-am avut nici o problema in zapada in iarna aia si a fost destula in Iasi. Am iesit cu ea chiar inainte sa intre plugurile prin oras si n-am ramas pe nicaieri. La drum lung, uscat sau ud, iarasi n-am avut probleme. Si ca sa fie cat mai clar, nu sunt reisar iar la drum lung viteza mea de croaziera era 100-120 km/h. Acestea fiind spuse, parerea mea este ca Lucian are dreptate. Daca nu vrei performanta, sunt ok si cele sezoniere. Dar as inclina catre cele noi, nu cele resapate. Just my 2 cents ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:09 AM |