![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Pana la urma am ajuns si cu masina in service pentru un control general inainte de RAR. Controlul a fost facut intr-un service din Ploiesti. Necesar : - placute de frana - cauciucuri fata spate - rulment spate-dreapta - schimb ulei + filtre - antigel - curea distributie - sudat toba - arucuri fata normale ( nu stiu daca schimb arcurile pe fata este necesar sa le schimb si pe spate ) - amortizor dreapta busit ( masina nu este lasata din aceasta cauza, nu face zgomot). Burduful este rup si a curs ulei. Din spusele unui prieten am aflat ca nu este necesar sa schimb amortizoarele si ca merge reparat cu un set de burdufe. - bascula stanga-dreapta. Ele sunt ok ddar au un mic joc in bucse. La fel merg schimbate doar ele in situatia in care nu sunt largite gaurile de la bascula - ulei de frana - ulei transmisie ( cutie si c ) - bujii Total : fara sa cumpar bascula d/s , amortizor d/s fara manopera, fara cauciucuri aproximativ 1800 RON Manopera aproximativ : 700 RON Auxiliar : - oglinzi, doar geamurile; cred ca sunt oglinzi normale - nu stiu pretul - alarma auto - viper; sa fie cat de cat ok - 500 RON .... si gata RAR-ul + taxe inmatriculare aproximativ 400 Euro + ulei/tratament - 500 RON + masina 3300 EUR.... Cred ca o fac de 4500 EURO.... In concluzie, cine a zis ca BMW-ul mananca bani, dreptate avea. Dar poftele sunt pofte !!!! In rest sanatate sa avem si sa ne fereaza ...DDDD.. de accidente. P.S.- Montarea se v-a face in Bucuresti la Seleniu. Am fost tratat cu profesionalism, disponibilitate, etc. Nota 10X. Pana acum recunosc ca mi-ati fost de mare ajutor iar fara voi nu cred ca lua deciziile cele mai bune. In continuare o sa ma las pe mana celor de la seleniu. La voi o sa revin, asa cum am promis cu manifestarile masinii dupa folosirea produselor METABOND si POZE cu masina inmatriculata. Pentru orice alte sugestii astept reply. ..... Inca ceva ... poate intr-o zi o sa ne si intalnim. Presupun ca aveti un club ? gashca? ... eu nu o sa vin cu masina ca imi e teama de traficul din Bucuresti ![]() Cu stima, Dacian This post has been edited by Dacian: Nov 11 2008, 07:49 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
Necesar :
- placute de frana - cauciucuri fata spate - rulment spate-dreapta - schimb ulei + filtre - antigel - curea distributie - sudat toba - arucuri fata normale ( nu stiu daca schimb arcurile pe fata este necesar sa le schimb si pe spate ) NU SCHIMBI NICI UN ARC SA FIE CLAR (DECAT DACA SUNT RUPTE!)!!! - amortizor dreapta busit ( masina nu este lasata din aceasta cauza, nu face zgomot). Burduful este rup si a curs ulei. Din spusele unui prieten am aflat ca nu este necesar sa schimb amortizoarele si ca merge reparat cu un set de burdufe. NU REPARAT! CI CUMPERI 2 NOI FATZA BOGE CU ALEA A VENIT DIN FABRICA ALEA PUI, DACA NU SACHS, BILSTEIN,KONI NIMIC ALTCEVA (nu ma intereseaza ce ti-a zis mecanicul) SI NUMAI IN ORDINEA SCRISA! - bascula stanga-dreapta. Ele sunt ok ddar au un mic joc in bucse. La fel merg schimbate doar ele in situatia in care nu sunt largite gaurile de la bascula. NU SE LARGESHTE NIMIC LA BMW.ESTE O IDIOTZENIE! AI SA VEZI CAT este una! SI DUPA UN AN VOR AVEA ACELASI JOC! - ulei de frana - ulei transmisie ( cutie si c ) TOT MECANICUL IDIOT TI-A INSUFLAT ASTA? SPUNE-I CA AM ZIS EU CA NU E CAZUL! - bujii LE-AI SCOS TU SA VEZI CUM SUNT? DACA SUNT NOI????? In concluzie, cine a zis ca BMW-ul mananca bani, dreptate avea. EU.DECI E PRIMA DATA CAND IMI DAI DREPTATE.IAR DACA NU AI SESIZAT CA ITI VREAU BINELE...BANII BAGATZI IN MASHINI SUNT ARUNCATZI IN WC.CEL PUTIN IN RO. Cu stima, Dacian/ Sconx This post has been edited by sconx: Nov 11 2008, 08:50 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 03:59 PM |