![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
![]() am avut ocazia sa vad si varianta nerafinata a ultimului post de la sconx ![]() Cred ca ne agitam cam tare... adica si eu ca incepator intr-ale masinilor as fi ascultat mai degraba de amicul meu Gigi-Fane decat de unii de pe net. Cred ca sunteti si un pic prapastiosi in legatura cu marcile de ulei... cu toate ca Mobilul asta turcesc nu mi-a inspirat niciodata incredere. Mai degraba BP (chiar daca unii zic ca-i varza), care e produs de acelasi grup ca si Castrol. Am pus Magnatec la ultimul schimb, sunt curios daca o sa-l pape la fel ca pe BP. Dacian, in concluzie: 1. NU pune ulei mai subtire decat e recomandat. 2. NU folosi porcarii de spalat motorul, decat daca stii ca ai scapat o mana de nisip in ultimul schimb de ulei ![]() Da, solutia de spalat circuitul de racire e ok, dar aia de spalat uleiul e useless, sau mai rau. De ce nu as mai pune ulei subtire? Pentru ca am prins odata Valvoline 5W40 la superpret si l-am pus in TD. Coincidenta sau nu, la 2 saptamani motorul era pe chituci, turbina si compresia duse pe pustiu. Si injectoarele mucificate, dar nu vad legatura cu uleiul. Si pentru ca al meu M30 de 230.000 km trage parca mai vartos inainte de a ajunge la temperatura normala (deci uleiul e gros inca, neincalzit). Lucru experimentat si pe alt M30 de 190.000km. Bine, aici ai putea spune ca de fapt la rece injectia debiteaza mai multa benzina. Dar eu n-am observat asta cand motorul e rece, ci doar neincalzit pana la jumatate. Unde mai pui ca uleiul se incalzeste mai greu decat motorul. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
![]() am avut ocazia sa vad si varianta nerafinata a ultimului post de la sconx ![]() Cred ca sunteti si un pic prapastiosi in legatura cu marcile de ulei... Da ce-i drept deobicei e rafinat, m-am enervat.Dar nu-i PANICA. Nu era vorba de marci de ulei, ideea era ca dca vrea intrebari sterile are la dispozitie destule forumuri BMW.Se stiu.Aici au migrat mare parte impatimitzii, totodata disparand de pe celelalte. Doresc sa deschid un topic despre: DE UNDE SE DESCHIDE CAPOTA LA E 30, E 46, daca se poate sa venitzi la mine acasa ca ma descurc cam greu sa-mi aratazti, multumesc. Mai ales IONUSUNT vreau sa-mi spui pe timp de iarna ce tip de lichid de frana folosesc la stergatoare, doresc ceva reising! Mi-a zis unul cu BMW tare de tot, avea tricou cu "De Puta Madre"si lantz gros de aur (parea foarte cunoscator in ale BMW-ului), asa: - Frate manca-tzi-ash, ulei mi-a pus neamtzul ala prost. Deci n-am aflat marca.Help me pls! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Da ce-i drept deobicei e rafinat, m-am enervat.Dar nu-i PANICA. Nu era vorba de marci de ulei, ideea era ca dca vrea intrebari sterile are la dispozitie destule forumuri BMW.Se stiu.Aici au migrat mare parte impatimitzii, totodata disparand de pe celelalte. Doresc sa deschid un topic despre: DE UNDE SE DESCHIDE CAPOTA LA E 30, E 46, daca se poate sa venitzi la mine acasa ca ma descurc cam greu sa-mi aratazti, multumesc. Mai ales IONUSUNT vreau sa-mi spui pe timp de iarna ce tip de lichid de frana folosesc la stergatoare, doresc ceva reising! Mi-a zis unul cu BMW tare de tot, avea tricou cu "De Puta Madre"si lantz gros de aur (parea foarte cunoscator in ale BMW-ului), asa: - Frate manca-tzi-ash, ulei mi-a pus neamtzul ala prost. Deci n-am aflat marca.Help me pls! ![]() apropo cu de unde se deschide capota....era un topic pe parinti.com ... http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...asc&start=0 enjoy ![]() apropo de lichid de frana....spala foarte bine ..........daca pui un pic de mustar...e la fix ![]() alessia_de Locatie: M�nchen Copii Elektra: 4 ani, 4 luni Darius: 1 an, 4 luni, 2 saptamani, 1 zi 08.11.2007 9:47 citat Eu am o VW Polo dar nu am cautat niciodata sa vad cum se deschide capota jenat ..habar nu am cum arata motorul. Banuiesc doar ca ar fi de undeva din interioriul masinii..pe langa volan sau sub volan? Buna intrebare! nu mam putut abtine This post has been edited by ionusunt: Nov 10 2008, 09:40 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
apropo cu de unde se deschide capota....era un topic pe parinti.com ... http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...asc&start=0 enjoy ![]() apropo de lichid de frana....spala foarte bine ..........daca pui un pic de mustar...e la fix ![]() nu mam putut abtine 1.Ce tare e asta cu parinti, auzisem dar nu credeam ca e real. 2.Apropo de mustar am intzeles ca ala cu hrean e mai reising, ![]() Daciane tata intreb si eu k... : de unde stii sau cine iti ispira ideile astea gen suspensie, amortizoare ca ai zis ca esti la primul BMW.Costa mult piesele, mecanici habarnishti? De ce ai vandut tu Solentza ta ma Daciane? Asta o sa-ti inghita si banii si viatza si nervii, dar zi tu, cum se uita pitzipoancele la ea? E...senzatie ma Daciane. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
1.Ce tare e asta cu parinti, auzisem dar nu credeam ca e real. 2.Apropo de mustar am intzeles ca ala cu hrean e mai reising, ![]() Daciane tata intreb si eu k... : de unde stii sau cine iti ispira ideile astea gen suspensie, amortizoare ca ai zis ca esti la primul BMW.Costa mult piesele, mecanici habarnishti? De ce ai vandut tu Solentza ta ma Daciane? Asta o sa-ti inghita si banii si viatza si nervii, dar zi tu, cum se uita pitzipoancele la ea? E...senzatie ma Daciane. Salutare, Deja discutia nu isi mai are rostul. Da sunt la primul BMW. Mai am 2 Daciii ( Solenza, Supernova ) dar nu le vand ca imi plac si astea. Avem posibilitatea sa imi cumpar o alta masina mai nou, tot BMW ( 2000 - 2002 ) cu 13, 14000 euro era gata. Nu am vrut pentru moment sa investesc intr-o masina care nu aduce bani, doar satisfactie si cheltuiala. Tu poate ai prieteni cu bmw si care detin info, eu nu. E normal si eu te pot baga intr-un domeniu care nu ai "habar". Hai ca incercam sa gasim solutii. Cineva mai sus a scris suspensii, si a reomandat un site. Am sunat acolo si mi-au spus ca ei au doar suspensii care coaboara masina, ca na, sunt sport. ... plus ca sunt si casatorit. Nu am nevoie sa se uite fetele dupa mine. C dupa tine se uita doar cand esti in BMW ? "putin rautacios" ... masina am cumparat-o doar ca imi place sa ma uit la ea. Tot cu Dacia merg ![]() ... tie nu ti-a placut o jucarie in copilarie ? Sa ai o zi frumoasa ! Dacian This post has been edited by Dacian: Nov 11 2008, 11:57 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Salutare, Deja discutia nu isi mai are rostul. Da sunt la primul BMW. Mai am 2 Daciii ( Solenza, Supernova ) dar nu le vand ca imi plac si astea. Avem posibilitatea sa imi cumpar o alta masina mai nou, tot BMW ( 2000 - 2002 ) cu 13, 14000 euro era gata. Nu am vrut pentru moment sa investesc intr-o masina care nu aduce bani, doar satisfactie si cheltuiala. Tu poate ai prieteni cu bmw si care detin info, eu nu. E normal si eu te pot baga intr-un domeniu care nu ai "habar". Hai ca incercam sa gasim solutii. Cineva mai sus a scris suspensii, si a reomandat un site. Am sunat acolo si mi-au spus ca ei au doar suspensii care coaboara masina, ca na, sunt sport. ... plus ca sunt si casatorit. Nu am nevoie sa se uite fetele dupa mine. C dupa tine se uita doar cand esti in BMW ? "putin rautacios" ... masina am cumparat-o doar ca imi place sa ma uit la ea. Tot cu Dacia merg ![]() ... tie nu ti-a placut o jucarie in copilarie ? Sa ai o zi frumoasa ! Dacian la mine nu se uita nici o fata....ca nu au timp sa ma vada trec prea repede ![]() ce dreaq iti place la daciile alea nu stiu ...da-le si ia ti urs ![]() da coboara si rigidizeaza masina...ce vroiai sa faca sex cu ea ? ![]() MASINA CARE ADUCE BANI SE NUMESTE DAF SCANIA VOLVO MAN .SAU MAI SUNT ALEA NEOPLAN ETC ....ALEA ADUC BANI...BMW URILE CHELTUIESC BANI SI TE FAC SA TE SIMI MAI BINE CA ATUNCI CAND FACI SEX!!! le : MAI NOU nu inseamna si mai bun sau mai performant ...dpdv al meu ,mai vechi totdeauna !!! @sconx : hrean ca hrean ......da unde i usturoiu ? dai frumos cu usturoi pe gume ....pentru aderenta la plecare.... tehnica perfectionata pe one three one zero reising car This post has been edited by ionusunt: Nov 11 2008, 12:22 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 04:58 PM |