![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Fratilor nu va enervati !!! ... si nu va suparati. Peste tot am vazut numai subiecte negative despre acest/e produse "Metabond". Voi sustineti ca produsele nu sunt ff bune pentru masinile noastre, si nu va contrazic. Ceea ce vreau sa inteleg este de ce atunci BMW accepta aceste produse ? Sa inteleg ca una este coca cola si alta este american cola? Story ... astazi m-am dus sa caut un loc unde sa imi schimb uleiul la masina mea de 3000 euro. La service era o masina, suzuki, 28.000 euro care ii facea schimbul. Am ramas surprins cand am vazut ca proprietarul avea un metabond gold pe care l-a pus in motor. Deci, de dragul stiintei chiar vreau sa vad ce se intampla daca pun 5 w40, tratament intr-un bmw. Priviti acest lucru ca un experiment, si nu va suparati. Cine a zis ca sunt un pic capos a avut dreptate. Dacian |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
Salutare, dacian tata, pana acum ai primit raspunsuri de la fle si fel de useri de pe acest forum; avand in vedere ca suntem diferentiati in vechime si in stiinta ai putea sa asculti de cei mai vechi de pe aci. poate ca nu au multa experienta practica, dar teoretica oricum au mai multa decat noi. daca ti s a pus tie pata sa distrugi un motor asta e, nu te poate opri nimeni. tine totusi cont ca aici sunt doar iubitori bmw si nu niste s riminali de masini.Fratilor nu va enervati !!! ... si nu va suparati. Peste tot am vazut numai subiecte negative despre acest/e produse "Metabond". Voi sustineti ca produsele nu sunt ff bune pentru masinile noastre, si nu va contrazic. Ceea ce vreau sa inteleg este de ce atunci BMW accepta aceste produse ? Sa inteleg ca una este coca cola si alta este american cola? Story ... astazi m-am dus sa caut un loc unde sa imi schimb uleiul la masina mea de 3000 euro. La service era o masina, suzuki, 28.000 euro care ii facea schimbul. Am ramas surprins cand am vazut ca proprietarul avea un metabond gold pe care l-a pus in motor. Deci, de dragul stiintei chiar vreau sa vad ce se intampla daca pun 5 w40, tratament intr-un bmw. Priviti acest lucru ca un experiment, si nu va suparati. Cine a zis ca sunt un pic capos a avut dreptate. Dacian cand mai ai astfel de idei nu le mai expune ca sa nu mai primesti replici rautacioase. sincer la inceput tineam oare cum cu tine(sa nu crezi ca eram deacord cu uleiul tau) din cauza replicilor pe care le primeai pentru ca asa am patit si eu la inceput. dar pe bune.....las o asa. daca tot vrei sa faci un experiment suna la brainiac poate acolo o sa fii primit u bratele deschise. te rog sa ma scuzi ca am vorbit asa...dar pe bune ca nu mai suport Sa lasam uleiul un pic in pace. Am rezolvat problema cu filtrele, uleiul, placutele de frana, cauciucurile. Mai am de rezolvat urmatoarele ; - am nevoie de 2 arcuri pentru fata, 2 amortizoare fata, 2 bascule fata, rulmeti spate si 2 oglinzi ( doar geamurile ) - alarma, m-am gandit la un viper. Vreau sa imi mai explicati o data va rog cum e treaba cu lantul/cureau de distributie. M-am dus la un service in Ploiesti si mi-a spus ca aceasta "piesa" nu se schimba. Ce imi recomandati ? de unde sa cumpar ! pacat ca esit din bucuresti. am p cienva care desface o pisica.....si nu cred ca il incanta ideea cu , virgula, curierii -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:04 AM |