![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Fratilor nu va enervati !!! ... si nu va suparati. Peste tot am vazut numai subiecte negative despre acest/e produse "Metabond". Voi sustineti ca produsele nu sunt ff bune pentru masinile noastre, si nu va contrazic. Ceea ce vreau sa inteleg este de ce atunci BMW accepta aceste produse ? Sa inteleg ca una este coca cola si alta este american cola? Story ... astazi m-am dus sa caut un loc unde sa imi schimb uleiul la masina mea de 3000 euro. La service era o masina, suzuki, 28.000 euro care ii facea schimbul. Am ramas surprins cand am vazut ca proprietarul avea un metabond gold pe care l-a pus in motor. Deci, de dragul stiintei chiar vreau sa vad ce se intampla daca pun 5 w40, tratament intr-un bmw. Priviti acest lucru ca un experiment, si nu va suparati. Cine a zis ca sunt un pic capos a avut dreptate. Dacian |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:32 AM |