![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Salutare,
Recent mi-am achizitionat un auto BMW 316i, 1995 si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva intrebari : 1. Ce verificari trebuie sa fac la masina inainte de RAR >? ce piese trebuie sa schimb si ce marca? ex. ulei, filtre, bujii, etc 2. Pot pune geamuri electrice si pe spate? Daca da de unde sa cumpar kit-ul. 3. Ce model de alarma imi recomandati? Multumesc, Dacian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
![]() am avut ocazia sa vad si varianta nerafinata a ultimului post de la sconx ![]() Cred ca ne agitam cam tare... adica si eu ca incepator intr-ale masinilor as fi ascultat mai degraba de amicul meu Gigi-Fane decat de unii de pe net. Cred ca sunteti si un pic prapastiosi in legatura cu marcile de ulei... cu toate ca Mobilul asta turcesc nu mi-a inspirat niciodata incredere. Mai degraba BP (chiar daca unii zic ca-i varza), care e produs de acelasi grup ca si Castrol. Am pus Magnatec la ultimul schimb, sunt curios daca o sa-l pape la fel ca pe BP. Dacian, in concluzie: 1. NU pune ulei mai subtire decat e recomandat. 2. NU folosi porcarii de spalat motorul, decat daca stii ca ai scapat o mana de nisip in ultimul schimb de ulei ![]() Da, solutia de spalat circuitul de racire e ok, dar aia de spalat uleiul e useless, sau mai rau. De ce nu as mai pune ulei subtire? Pentru ca am prins odata Valvoline 5W40 la superpret si l-am pus in TD. Coincidenta sau nu, la 2 saptamani motorul era pe chituci, turbina si compresia duse pe pustiu. Si injectoarele mucificate, dar nu vad legatura cu uleiul. Si pentru ca al meu M30 de 230.000 km trage parca mai vartos inainte de a ajunge la temperatura normala (deci uleiul e gros inca, neincalzit). Lucru experimentat si pe alt M30 de 190.000km. Bine, aici ai putea spune ca de fapt la rece injectia debiteaza mai multa benzina. Dar eu n-am observat asta cand motorul e rece, ci doar neincalzit pana la jumatate. Unde mai pui ca uleiul se incalzeste mai greu decat motorul. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
![]() am avut ocazia sa vad si varianta nerafinata a ultimului post de la sconx ![]() Cred ca sunteti si un pic prapastiosi in legatura cu marcile de ulei... Da ce-i drept deobicei e rafinat, m-am enervat.Dar nu-i PANICA. Nu era vorba de marci de ulei, ideea era ca dca vrea intrebari sterile are la dispozitie destule forumuri BMW.Se stiu.Aici au migrat mare parte impatimitzii, totodata disparand de pe celelalte. Doresc sa deschid un topic despre: DE UNDE SE DESCHIDE CAPOTA LA E 30, E 46, daca se poate sa venitzi la mine acasa ca ma descurc cam greu sa-mi aratazti, multumesc. Mai ales IONUSUNT vreau sa-mi spui pe timp de iarna ce tip de lichid de frana folosesc la stergatoare, doresc ceva reising! Mi-a zis unul cu BMW tare de tot, avea tricou cu "De Puta Madre"si lantz gros de aur (parea foarte cunoscator in ale BMW-ului), asa: - Frate manca-tzi-ash, ulei mi-a pus neamtzul ala prost. Deci n-am aflat marca.Help me pls! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
Da ce-i drept deobicei e rafinat, m-am enervat.Dar nu-i PANICA. Nu era vorba de marci de ulei, ideea era ca dca vrea intrebari sterile are la dispozitie destule forumuri BMW.Se stiu.Aici au migrat mare parte impatimitzii, totodata disparand de pe celelalte. Doresc sa deschid un topic despre: DE UNDE SE DESCHIDE CAPOTA LA E 30, E 46, daca se poate sa venitzi la mine acasa ca ma descurc cam greu sa-mi aratazti, multumesc. Mai ales IONUSUNT vreau sa-mi spui pe timp de iarna ce tip de lichid de frana folosesc la stergatoare, doresc ceva reising! Mi-a zis unul cu BMW tare de tot, avea tricou cu "De Puta Madre"si lantz gros de aur (parea foarte cunoscator in ale BMW-ului), asa: - Frate manca-tzi-ash, ulei mi-a pus neamtzul ala prost. Deci n-am aflat marca.Help me pls! ![]() sconx. tot ce am zis noi pana acum...a fodt degeaba..... lasa omul in pace. daca vom continua sa ne purtam asa cu noi veniti mai mult ca sigur ca vor ramane pe forum doar impatimitii. sunt sigur ca nu te ai nascut invatat cu notiuni de mecanica.....asa ca daca stim ceva sa facme bine si sa i invatam si pe altii dar deocamdata vad dintr o simpla intrebare despre tiplul uleiului la o pisica am ajuns off-topic de mult timp.... -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
sconx. tot ce am zis noi pana acum...a fodt degeaba..... lasa omul in pace. daca vom continua sa ne purtam asa cu noi veniti mai mult ca sigur ca vor ramane pe forum doar impatimitii. sunt sigur ca nu te ai nascut invatat cu notiuni de mecanica.....asa ca daca stim ceva sa facme bine si sa i invatam si pe altii dar deocamdata vad dintr o simpla intrebare despre tiplul uleiului la o pisica am ajuns off-topic de mult timp.... Bine ma bine. Astazi eram mai bine dispus.Mai glumim si noi ca nu forum de religie... ![]() This post has been edited by sconx: Nov 10 2008, 01:13 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 03:47 AM |